Luna Plină în octombrie 2023: Cum sunt zodiile influențate de eclipsă?

Author: Cristina Mocanu

Pe data de 28 octombrie va avea loc o eclipsă parțială de lună, care va influența puternic o mare parte dintre zodii.

Sursa: pixabay.com

Pe data de 28 octombrie va avea loc o eclipsă parțială de lună, care va influența puternic o mare parte dintre zodii.

Eclipsa parțială de lună va avea loc pe data de 28 octombrie, va dura 4 ore și 28 de minute, dar faza maximă va ține 1 oră și 19 minute. Maximul acestei eclipse se va produce la ora 23.14, când Luna va fi total în penumbră și 7% în umbra Pământului. Din păcate unele zodii nu vor fi influențate într-un mod pozitiv și vor avea de suferit. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în pare de eclipsa de lună:

Cum vor fi influențate zodiile de eclipsa de lună?

Pe data de 28 spre 29 octombrie, sâmbătă spre duminică noaptea, se va produce o nouă eclipsă de lună, mai exact când luna se va afla în constelația Aries, fiind însoțită de planeta Jupiter, care se va afla la stânga ei. În ceea ce le privește pe zodii, vor trece prin schimbări majore, iar unele dintre acestea vor simți din plin acest eveniment astronomic.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Berbec

Eclipsa de lună ar putea aduce la lumină aspecte mai profunde ale vieții personale. Poate fi momentul potrivit pentru a explora și a rezolva probleme emoționale. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a-ți defini clar obiectivele și prioritățile pentru viitor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Horoscop săptămânal, perioada 23-29 octombrie 2023: Vărsătorii vor fi influențați către o nouă direcție a carierei

Horoscop 28 octombrie 2023 – Taur

Această eclipsă ar putea aduce schimbări în sfera socială și a prieteniilor. Este posibil să fie necesar să-ți revizuiești cerințele legate de prietenii și conexiunile sociale. Acesta poate fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a-ți asuma mai multe responsabilități în grupurile sau organizațiile în care ești implicat.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Gemeni

Eclipsa de lună poate aduce schimbări în carieră sau statut social. Poți fi forțat să reevaluezi direcția carierei tale sau să îți redefinesc obiectivele profesionale. Este important să fii deschis la schimbări și să profiți de oportunitățile care se prezintă.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Rac

Această eclipsă poate influența relațiile, mai ales cele intime.

Poate fi un moment bun pentru a comunica mai deschis și pentru a rezolva probleme nerezolvate în relații. Poate apărea și oportunitatea de a-ți îmbunătăți legătura cu familia.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Leu

Eclipsa de lună ar putea afecta aspecte legate de sănătate și rutina zilnică. Poate fi un moment bun pentru a-ți revizui obiceiurile de viață și pentru a acorda mai multă atenție stării tale de sănătate.

Poate fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a rezolva problemele de la locul de muncă.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Fecioară

Eclipsa ar putea influența sfera creativității, a dragostei și a hobby-urilor. S-ar putea să apară oportunități noi în aceste domenii. Poate fi un moment bun pentru a-ți urma pasiunile și pentru a te bucura de momentele pline de creativitate.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, pentru perioada 23- 29 octombrie 2023: este o săptămână perfectă pentru avansarea în carieră

Horoscop 28 octombrie 2023 – Balanță

Această eclipsă poate aduce schimbări legate de casă și familie. Este posibil să fie nevoie să rezolvi probleme legate de locuință sau să iei decizii importante legate de familie. Poate fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a-ți consolida legăturile cu cei dragi.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Scorpion

Eclipsa de lună poate influența comunicarea și relațiile cu cei din jur. Poate fi un moment potrivit pentru a-ți exprima gândurile și sentimentele în mod clar. Este important să fii deschis la comunicare și să eviți conflictele.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Săgetător

Această eclipsă ar putea aduce schimbări financiare sau de valori personale. Poate fi un moment bun pentru a-ți revizui prioritățile și pentru a gestiona mai bine resursele financiare. Este important să fii atent la cheltuieli și investiții.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Capricorn

Eclipsa de lună poate influența viața personală și relațiile apropiate. Poate fi un moment bun pentru a-ți rezolva problemele personale și pentru a-ți consolida legăturile cu cei dragi. Este important să fii deschis la schimbări în viața ta personală.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Vărsător

Această eclipsă poate influența cerințele de carieră și direcția profesională. Poate fi un moment potrivit pentru a-ți revizui obiectivele profesionale și pentru a explora noi oportunități de carieră.

Horoscop 28 octombrie 2023 – Pești

Eclipsa de lună ar putea aduce schimbări legate de educație, călătorii și dezvoltarea personală. Poate fi un moment bun pentru a-ți urma pasiunile intelectuale și pentru a explora noi orizonturi.