Luna Plină în Rac 2023 intensifică emoțiile și scoate la suprafață răni vechi. Cum vor fi afectate zodiile de prima lună plină a anului

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 05 oct 2023, 01:00

Cum afectează zodiile Luna Plină în Rac

Sursa: PixaBay

Luna Plină în Rac 2023, prima lună plină a anului intensifică emoțiile și scoate la suprafață vulnerabilități și răni vechi. Cum vor fi zodiile influențate de acest fenomen?

Luna Plină în Rac 2023. Din punct de vedere astrologic, prima lună plină a anului 2023, care va avea loc sub semnul Racului, va scoate la suprafață vulnerabilități și va crea emoții puternice. Niciun nativ al zodiacului nu va fi ferit de energia puternică, dar în același timp eliberatoare, pe care o va crea acest fenomen. Vezi cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină în Rac și la ce trebuie să fii atent în următoarele zile? 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes

Când e Luna Plină în Rac 2023 

Luna Plină în Rac va putea fi văzută în nopțile de 6 și de 7 ianuarie, dar faza maximă va fi în dimineața zilei de 7 ianuarie, la ora 01:08.

Din punct de vedere astrologic, acest fenomen are un scop precis, chiar dacă va tulbura toate zodiile.

Această Lună îți cere să spargi carapacea pe care ți-ai construit-o pentru a te apăra de frică, eșec, poate chiar și iubire. Racul este o Lună care te ajută să-ți înfrunți vulnerabilități le pentru a-ți atinge obiectivele. 

Cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină în Rac 

Luna Plină în Rac va duce zodiile mai adânc în fluxul și refluxul propriilor emoții și va ajuta fiecare semn al zodiacului să-și înfrunte cele mai mari temeri. 

Racul este asociat cu casa, familia, cu sentimentul de siguranță și ancorare. Această lună plină din ianuarie te îndeamnă să ai grijă de casa ta interioară- inima și sufletul tău- și să te asiguri că nu pui nevoile altora mai presus de ale tale. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Luna Plină în Rac oferă curajul și puterea de a stabili cu blândețe limitele și de a face schimbările necesare astfel încât să începi să-ți pui nevoile proprii pe primul loc și să te concentrezi mai mult pe iubirea și grija de sine. Dacă înveți să funcționezi în acest mod, vei observa schimbări uriașe în capacitatea ta de a te îngriji atât pe tine, cât și pe cei din jur. 

Prima Lună Plină a anului 2023 te îndeamnă să renunți la carapace și să fii complet sincer cu tine. Deschide-ți inima și împărtășește-le celor apropiați nevoile, dorințele, temerile și mai ales, vulnerabilitățile. Intuiția și perspicacitatea fiecărui semn zodiacal vor fi la cote maxime în această perioadă, așa că ascultă-le și ai încredere în ele! 

Citește și: Horoscop chinezesc IANUARIE 2023: Zodiile care se bucură de câștiguri financiare. Încep Anul Iepurelui de Apă cu un mare succes

La ce trebuie să fii atent sub o Lună Plină în Rac 

În cartea „Magia Lunii în viața ta”, autoarea Kirsti Gallagher, profesoară de yoga și de meditație și mentoră în lucrul cu magia Lunii, vorbește despre lucrurile la care trebuie să fii atent atunci când e Lună Nouă în Rac. Potrivit acesteia, de fiecare dată când are loc acest fenomen, toți nativii zodiacului trebuie să fie atenți la următoarele aspecte: 

- să nu devii capricios și imprevizibil din punct de vedere emoțional;

- să nu eviți înfruntările și să nu te agăți prea tare de ceea ce știi că trebuie să dispară; 

- sub Luna Plină în Rac ai grijă să nu te retragi și să nu te ascunzi în carapacea ta. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?