Luna plină în rac 2022. Ce efecte are asupra zodiilor

Author: Catalina Giol
Actualizat: 01 aug 2022, 12:40

Luna plină sub semnul zodiacal al racului

Sursa: PixaBay

Pe 18 ianuarie 2022 luna plină va fi guvernată în totalitate de zodia rac, ceea ce va aduce schimbări în viața mai multor zodii. Acestea se vor baza în mare parte pe modificări pozitive, însă există și aspecte negative pe care nativii unor anumite zodii trebuie să le evite.

Luna plină este o fază lunară care are loc atunci când astrul selenar este vizibil în totalitate de pe suprafața Pământului, fiind luminat în totalitate de strălucirea soarelui. În această fază, planeta Pământ se situează aproape perfect pe linia imaginară care unește luna de soare, cele două forme cerești aflându-se în opoziție totală, iar longitudinile lor eliptice fiind diferite cu fix 180 de grade.

Din punct de vedere astrologic, luna plină se va afla pe data de 18 ianuarie 2022 în zodia rac, simbol al horoscopului care este guvernat de astrul selenar.

Acest lucru nu va aduce modificări doar în viața nativilor acestei zodii, ci și a tuturor celorlalte. Luna plină sub semnul crabului va îndemna către curaj, hotărâre și determinare, însă poate avea și efecte negative pentru persoanele care au impresia că pot fi de neînvins. Iată ce se întâmplă cu fiecare zodie în noaptea în care luna plină este guvernată de rac.

Ce schimbări suferă fiecare zodie

Chiar dacă luna plina din data de 18 ianuarie va fi guvernată doar de zodia rac, toate semnele horoscopului vor fi influențate de acest fenomen astrologic, din punct de vedere pozitiv sau negativ, în funcție de acțiunile fiecărei persoane. Iată ce trebuie să fac și ce trebuie să eviți în noaptea de 18 ianuarie în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut:

  • Capricorn: Nativii acestei zodii se vor simți epuizați atât din punct de vedere fizic, cât și psihic și vor considera că nu mai pot face față presiunilor din viața de zi cu zi. Capricornii trebuie să își facă curaj și să treacă peste momentele grele, viitorul urmând să devină mult mai luminos pentru aceștia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

  • Vărsător: Nativii acestei zodii se vor bucura de succes pe plan financiar și profesional, atâta timp cât vor încerca să iasă din zona de confort de la locul de muncă și să își depășească condiția. Cu puțină muncă în plus și multă determinare, vărsătorii se pot aștepta la o promovare la serviciu care le va aduce mai mulți bani.
  • Pești: Nativii acestei zodii pot trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental, ceea ce le poate induce o stare de dezamăgire și tristețe în suflet. Dacă peștii reușesc să își canalizeze energia pozitivă asupra lor și să își ofere mai multă îngăduință, se pot aștepta la îmbunătățiri radicale din punct de vedere romantic.
  • Berbec: Nativii acestei zodii trebuie să se pregătească pentru câteva situații tensionate la locul de muncă. Cel mai probabil, acestea vor apărea din cauza berbecilor care vor încerca să își arate superioritatea în fața colegilor săi. Persoanele născute sub semnul berbecului trebuie să aibă grijă la comportamentul cu celelalte persoane și să încerce să fie mai înțelegătoare cu oamenii din jurul lor.
  • Taur: Nativii acestei zodii se vor simți plini de energie și de speranță în ziua de 18 ianuarie. Este cel mai potrivit moment pentru ca taurii să își ducă la capăt proiectele deja începute, și să dea startul unora noi.

Citeste si: Horoscop Taur, februarie 2022. Acești nativi trebuie să stea departe de tentații. Multe relații de cuplu se pot distruge în luna iubirii

  • Gemeni: Nativii acestei zodii vor fi martori la un conflict între două persoane. Gemenii trebuie să își păstreze calmul și să nu se implice deloc în discuția aprinsă deoarece tot binele pe care aceștia încearcă să-l facă se poate întoarce imediat împotriva lor.

  • Rac: Nativii acestei zodii nu au motive de îngrijorarea în noaptea în care luna plină este guvernată de semnul lor zodiacal. Este momentul potrivit ca racii să pună în practică ce și-au propus și să își dea interesul în domeniul lor de lucru. Cu toate acestea, trebuie să fie atenți și să nu se supraestimeze deoarece pot da greș.
  • Leu: Nativii acestei zodii vor primii o oportunitate incredibilă de care trebuie să profite neapărat. Aceasta poate să fie în orice domeniu al vieții lor, fie profesional, financiar sau chiar sentimental. Leii trebuie să se bucure de ajutorul primit și să vadă doar partea plină a paharului.
  • Fecioară: Nativii acestei zodii trebuie să învețe să se concentreze mai mult pe ei și pe viața lor personală. Fecioarele trebuie să ignore în totalitate toate vorbele și părerile altora și să se axeze în totalitate pe evoluția lor personală.
  • Balanță: Nativii acestei zodii se pot trezi în mijlocul unor conflicte în care ei nu au nicio vină. Balanțele trebuie să-și facă curaj și să își spună punctul de vedere, fără a lăsa alte persoane să arunce în totalitate vina pe cei născuți sub semnul balanței.
  • Scorpion: Nativii acestei zodii vor trece printr-o perioadă mai complicată care le-ar putea micșora încrederea în sine. Cu toate acestea, scorpionii trebuie să-și păstreze calmul și să vadă partea plină a paharului, fără a-și pierde entuziasmul.
  • Săgetător: Nativii acestei zodii vor avea parte de un conflict cu persoana iubită din cauza unor neînțelegeri minore. Cu toate acestea, pentru a duce la bun sfârșit discuția aprinsă, săgetătorii trebuie să vorbească calm cu partenerul de viață și să asculte și să înțeleagă părerile acestuia.

Ritual de meditație pentru luna plină

Luna plină sub semnul racului este un eveniment extraordinar de important, iar specialiștii în domeniul astrologiei consideră că această zi necesită un moment de meditație pentru a pune în valoare energiile pozitive specifice lunii pline. Iată ce ritual trebuie să faci pentru a te putea bucura de luna plină din data de 18 ianuarie și pentru a avea parte de noroc și fericire, conform astrosens.ro:

  • De ce ai nevoie: o foaie de hârtie, un pix, un bol cu apă, o cutie de chibrituri/o brichetă, o pătură/o compresă caldă, un instrument de curățare a aurei (bețișoare parfumate, clopoței, baghetă de cristal etc.)

Citeste si: De ce este bine să sfințești casa și la ce interval de timp trebuie să faci asta conform preoților

  • Ce trebuie să faci: Curăță-ți aura cu ajutorul instrumentului ales, în timp ce rostești cu voce tare afirmația „Ridic tot ce este greu, eliberându-mă de tot ce nu mai am nevoie. Sunt lumină în ființa mea. Eliberez tot ceea ce mă împiedică să fiu sincer/ă cu mine însumi/însămi. Sunt alinat/ă. Sunt radiat/ă în ființa mea”.

După curățarea aurei personale, folosește instrumentul ales pentru a elibera de energii negative locul în care meditezi, recitând cu voce tare „Tot ce este greu, tot ce este dens, tot ce este lent, eliberează-ș acum din spațiul meu. Lasă vindecarea să-și ia locul. Fie ca acest spațiu și aceste ingrediente ritualice să fie curățate și readuse la starea lor cea mai pură. Permite acestui spațiu să radieze pace, iubire și lumină. Mulțumesc”.

Cu ajutorul pixului, notează pe hârtie toate elementele negative care există în viața ta, completând afirmațiile de mai jos cu lucrurile care ți se aplică ție: „Aș dori să eliberez controlul asupra... Aleg să eliberez asta acum”, „Îmi dau puterea când... .Aleg să eliberez asta acum”, „Mă subestimez când... Aleg să lansez asta acum”, „Mă tem... Aleg să eliberez asta acum”, „Mă iert pentru... Aleg să eliberez asta acum”, „Mă desprind de... Aleg să eliberez asta acum”, „Mă simt neputincios când... .Aleg să eliberez asta acum”, „Am tensiune în corpul meu când... Aleg să eliberez asta acum”, „Mă simt îngrijorat de... Aleg să eliberez asta acum”, „Mi-e rușine de... Aleg să eliberez asta acum”.

 

Sursă: fanatik.ro    dcnews.ro

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?