Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022 deschid calea realizărilor mărețe! Cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen și ce aduce Luna Plină în Taur

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 31 iul 2023, 01:35

Lună Plină Taur Eclipsă de Lună 2022. Horoscop

Sursa: Pinterest

HOROSCOP Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022. Când are loc acest fenomen astronomic impresionant și ce semnificație astrologică au Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună.

Horoscop Lună Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022. Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună, fenomen astronomic extrem de interesant, vor avea loc pe data de 8 noiembrie 2022, atunci când Luna va trece prin centrul umbrei Pământului. Descoperă cum vor fi influențate zodiile și ce va aduce în viața nativilor Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună din noiembrie 2022. 

Citeste si: Horoscop chinezesc marți, 8 noiembrie 2022: Zodiile ale căror destine vor fi transformate! Eclipsa de Lună Sângerie deschide calea noilor începuturi

Horoscop Lună Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022 

Potrivit astrologilor, Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună care vor avea loc la data de 8 noiembrie 2022 îndeamnă zodiile să găsească siguranța interioară, profundă și să se lase ghidate de propria înțelepciune.

Luna Plină în Taur este o Lună care va oferi fiecărui nativ al zodiacului exact ceea ce îi trebuie cu adevărat: găsirea echilibrului, puterea de a lua decizii și de a face schimbările necesare, vindecarea sufletului și mai presus de toate, descoperirea rădăcinilor. 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal: Zodiile care primesc șansa de a transforma ambițiile în realitate! Previziuni astrale pentru perioada 7-13 noiembrie 2022

Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022 influențează zodiile 

Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună sunt aici pentru a te ajuta să-ți înțelegi menirea și scopul vieții și pentru a transforma dorințele în realitate.

Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună din noiembrie 2022 vor permite umbrelor tale să iasă la suprafață, deoarece Taurul este semnul zodiacal care aduce siguranță și încredere.

Taurul te va ajuta să te iubești mai mult, să te înțelegi mai bine, să te accepți așa cum ești și să obții acel sentiment de siguranță și securitate durabilă care vine din interior.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deoarece Luna Plină în Taur se ocupă de chestiuni practice și de securitate materială, este un moment oportun ce va aduce zodiilor și abundență finaciară, venituri alternative și șansa de a-și transforma pasiunile într-o sursă generatoare de venituri.

Taurul vrea să îți creezi o viață în care fericirea ta să vină din interior, să nu depinzi de alții și să te simți întreg, complet și încrezător în sine.

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022

Există câteva aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sub Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022.

În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile sub această Lună plină și la ce trebuie să fie atente în următoarea perioadă. 

La ce trebuie să fii atent sub  Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022  

- să nu devii excesiv de materialist, căutând răspunsuri și siguranță doar în lumea materială;

- să nu opui rezistență schimbării, atât de mult încât să preferi să rămâi în situații nefericite și să găsești chiar scuze pentru ele; 

- să nu fii încăpățânat  

Cristale și pietre folositoare pentru Luna Plină în Taur și Eclipsa de Lună 2022: citrin pentru echilibrul financiar, turmalină neagră pentru securitate, cuarț roz pentru grija și iubirea de sine. 

Citeste si: Horoscop chinezesc NOIEMBRIE 2022: Zodiile capabile de lucruri mărețe! Luna Mistrețului transformă visurile în realitate

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?