Lună Plină iulie 2023: Cea mai frumoasă zi din an pentru aceste zodii

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 01 iul 2023, 09:14

Luna Plină din iulie 2023 cade în semnul Capricornului

Sursa: freepik.com

Luna Plină din iulie 2023 cade în semnul Capricornului și aduce cu ea promisiunea unor schimbări semnificative în viețile noastre. Când are loc acest fenomen și cum influențează Luna Plină din iulie zodiile?

Luna Plină din iulie 2023 cade în semnul Capricornului, iar astrologii spun că aceasta vine cu un mesaj puternic de consolidare și responsabilitate. Ne amintește să ne construim temeliile personale și profesionale, să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre și să ne consolidăm poziția în carieră. Cum te influențează Luna Plină din iulie 2023 și la ce trebuie să fii atent în zilele următoare? 

Citește și: Horoscop chinezesc IULIE 2023: Succes în plan profesional și financiar. Zodiile cu noroc în luna Caprei de Pământ

Când este Lună Plină în iulie 2023

Luna Plină din iulie 2023 are loc pe data de 3, atunci când Luna văzută de pe Pământ va apărea complet luminată de Soare. Din punct de vedere astrologic, această lună plină din 3 iulie cade în semnul Capricornului și te va îndemna să-ți aduci visurile în realitate și să le faci să se întâmple.

Aceasta nu este o Lună pentru a visa cu ochii deschiși, ci pentru a fi foarte clar în ceea ce îți dorești în viața ta și cum ai de gând să obții ceea ce vrei. Luna Plină din iulie este o Lună a viziunii pe termen lung, care sporește dorința de a-ți îndeplini aspirațiile și te impulsionează în această direcție.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Acest fenomen va fi resimțit de fiecare semn al zodiacului, dar cele mai norocoase zodii sunt zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn, cărora Luna Plină din 3 iulie le va aduce noi moduri de a-și privi viața și de a schimba cu adevărat ceea ce nu funcționează. 

Luna plină iulie 2023. Taur 

Luna plină din iulie 2023  te va ajuta să te iubești mai mult, să te înțelegi mai bine, să te accepți așa cum ești și să obții acel sentiment de siguranță și securitate durabilă care vine din interior.

Abundență finaciară, venituri alternative și șansa de a-și transforma pasiunile într-o sursă generatoare de venituri, de toate acestea pot avea parte Taurii începând cu data de 3 iulie.   

Cum vor fi influențate Fecioarele de Luna Plină în Capricorn

Luna Plină din iulie le va oferi nativilor din zodia Fecioară imboldul necesar să întoarcă pagina, odată pentru totdeauna și să își rescrie destinul. Șansa unui început, fără frica eșecului, se așterne în fața acestor nativi pe care succese răsunătoare îi așteptă. 

Începând cu data de 3 iulie 2022, atunci când are loc fenomenul astrologic Luna Plină în Cpricorn, Fecioarele vor ieși din conul de umbră în care au stat ascunse până acum și nu se vor sfii să arăte tuturor de ce sunt în stare. 

Citește și: Fazele lunii iulie 2023: Când este Luna Plină și Luna Nouă?

Luna plină din iulie îi va ajuta pe Capricorni să-și dezvolte potențialul 

Transformare, acesta este cuvântul care-i va defini pe Capricorni în luna iulie, luna lor norocoasă din acest an. Acești nativi ai zodiacului vor avea parte de adevărate surprize, deoarece Luna Plină din 3 iulie le va oferi un cadou sub forma unui parteneriat, a unei măriri de salariu, sau unei mutări pe care o așteptau de multă vreme. Acestor nativi ai zodiacului, Luna Plină le va ilumina ambițiile și voința de a-și atinge obiectivele! 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?