Lună Plină mai 2023: Emoții imense pentru aceste zodii

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 25 apr 2023, 12:02

Luna Plină din mai 2023 cade în semnul Scorpionului

Sursa: freepik.com

Luna Plină din mai 2023 cade în semnul Scorpionului și va aduce o perioadă intensă și plină de emoții. Când are loc acest fenomen și cum influențează Luna Plină din mai zodiile?

Luna Plină din mai 2023 cade în semnul Scorpionului, iar astrologii spun că va aduce o perioadă intensă de schimbare și transformare pentru anumiți nativi ai zodiacului. Luna Plină din mai va fi Luna celor curajoși, a celor care doresc să știe mai mult, să aibă mai mult și care nu se tem să își asume riscuri. Cum te influențează Luna Plină din mai 2023 și la ce trebuie să fii atent în perioada următoare? 

Citește și: Horoscop chinezesc MAI 2023: Luna marilor surprize. Zodiile ale căror venituri vor crește

Când este Lună Plină în mai 2023 

Luna Plină din mai 2023 are loc pe data de 5 mai, atunci când Luna văzută de pe Pământ va apărea complet luminată de Soare. 

Din punct de vedere astrologic, această lună plină din 5 mai cade în semnul Scorpionului, iar energia sa puternică va aduce o oportunitate uriașă de schimbare și transformare.

Luna Plină din mai 2023 va fi aici pentru a spulbera toate iluziile și jumătățile de adevărat și va da jos toate măștile. Tot ce ai ascuns iese acum la suprafață, iar emoțiile pot deveni profunde și consumatoare.

Scorpionul este semnul morții și al renașterii, așa că Luna Plină vine cu schimbări, fie că îți dorești asa sau nu. 

Citește și: Mercur retrograd din 21 aprilie 2023: Cum sunt influențate cele 12 zodii de acest tranzit?

Lună Plină mai 2023. Semnificație și influență asupra zodiilor 

Din punct de vedere astrologic, Luna Plină în Scorpion, fenomen care va avea loc la data de 5 mai 2023, va influența toate zodiile, dar, în special pe cele de Apă: Rac, Scorpion și Pești, care vor avea parte de emoții intense și trăiri revelatoare. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Luna Plină în Scorpion trage cortina pentru marea dezvăluire și te ajută să dai jos toate măștile ca să-ți arăți adevărata fața. Pe măsură ce adevărurile profunde vor fi dezvăluite, zodiile vor fi lovite de un val de emoții puternice. 

Scorpionul adoră misterul și nu se va opri până nu va găsi adevărul! Luna Plină din mai 2023 este una dintre cele mai bune luni pentru vindecarea emoțională și vine în ajutorul tău pentru a-ți îndeplini scopul. 

Luna Plină din mai va ajuta zodiile să vadă adevărul din spatele acțiunilor, să dărâme barierele și să-și înfrângă temerile! 

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Plină în Scorpion 

Există totuși și anumite aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sun Luna Plină în Scorpion. În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile  și la ce trebuie să fie atente

în această perioadă. 

La ce trebuie să fii atent sub Luna Plină în Scorpion: 

- Sub Lună Plină în Scorpion, trebuie să fii atent la dorința de a controla sau manipula totul 

- Să nu fii răzbunător 

- Să nu iei decizia pripită de a distruge 

 

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?