\\ LUNA PLINĂ \\ Septembrie 2021. Cum sunt influențate zodiile? Nativii care vor câștiga mulți bani!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 aug 2022, 14:10
Horoscop luna plină septembrie
Sursa: pexels.com

LUNA PLINĂ septembrie 2021. Iată cum vor fi influențate zodiile de acest eveniment și care sunt nativii care sunt zodiile care vor avea cel mai mult de câștigat datorită lunii pline din 21 septembrie 2021.

LUNA PLINĂ septembrie 2021. Unii nativi ai zodiacului vor resimți efectele lunii pline din 21 septembrie 2021, care va fi în zodia Pești. 

Peștii și Fecioarele sunt două zodii opuse, iar faptul că Luna Plină din 21 septembrie 2021 se află chiar la sfârșitul zodiei Fecioară va influența destui nativi. În primul rând sunt stimulați nativii care au idei de afaceri, imaginația creatoare a Peștilor având un impact semnificativ. 

Totodată, pentru anumite zodii va exista o problemă cu somnul. Nativii anumitor zodii vor avea fie insomnii, fie vor dormi greu, ba chiar vor avea coșmaruri.

Află previziunile astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești și cum vor fi influențate toate zodiile de Luna plină din 21 septembrie 2021.

LUNA PLINĂ septembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

LUNA PLINĂ septembrie 2021. Fenomenul de Lună Plină se produce pe 21 septembrie 2021 la ora 02:55. Fenomenul respectiv va influența majoritatea zodiilor. Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Berbec

Berbecii se vor simți obosiți în această perioadă. Chiar dacă vor fi epuizați în plan fizic și psihic, ei nu vor putea dormi decât foarte greu. Berbecii se vor confrunta cu insomnii și coșmaruri în această perioadă a Lunii Pline de la sfârșitul zodiei Fecioară.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Taur

Luna plină din 21 septembrie 2021 influențează puternic nativii din zodia Taur, care vor avea multe idei. Atât la serviciu, unde vor fi și recompensați, cât și acasă, unde vin cu idei de renovare a locuinței. Vor fi foarte irascibili dacă partenerul de viață nu susține ideile lor.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Gemeni

Luna plină din septembrie 2021 influențează și nativii din zodia Gemeni, care vor avea discuții cu partenerul de viață.

Gemenii nu se mai simt în largul lor în relația de cuplu și vor să stabilească anumite lucruri cu jumătatea lor, pentru a decide dacă mai e sau nu cazul să meargă mai departe în cuplu.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Rac

Racii simt multă emoție și sunt foarte afectivi în această perioadă. Se vor simți foarte atașați de cei din jurul lor, mai ales de partenerul de viață. 

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Leu

Leii vor avea parte și ei de multă imaginație și multe idei creatoare în această perioadă. Vor face treabă foarte bună la serviciu și, ca atare, vor fi și recompensați cu o primă. Totodată, cei care au afaceri vor semna un contract și vor încasa o sumă mare de bani.

Citeste si:// VĂRSĂTOR// Horoscop octombrie 2021. Cei născuți în zodia Vărsător pot întâmpina probleme la locul de muncă

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Fecioară

Luna plină din 21 septembrie 2021, din chiar ultima zi a zodiei Fecioară, va influența puternic și nativii din Fecioară. Imaginația și ideile creatoare ale Peștilor vor fi mână în mână cu pragmatismul Fecioarelor. Fecioarele care au afaceri vor câștiga mulți bani în această perioadă. În planul relației de cuplu lucrurile nu stau grozav pentru Fecioară în această perioadă, dar nici nu sunt motive de mare îngrijorare.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de o perioadă liniștită, atât în plan profesional, cât și sentimental. Lucrurile sunt foarte bune în privința relației de cuplu.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Scorpion

Scorpionii vor fi implicați în numeroase activități în această perioadă, care le vor aduce destui bani. Pe plan sentimental lucrurile nu sunt grozave pentru ei, însă nici nu se anunță curând vreo despărțire.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Săgetător

Săgetătorii au multe idei în această perioadă, însă partenerii de viață nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ei, iar asta îi deranjează foarte tare. Vor amenința inclusiv cu despărțirea pentru a-și impune punctul de vedere, însă jumătățile lor nu dau niciun semn că ar ceda!

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Capricorn

Luna plină din 21 septembrie 2021 îi ajută pe capricorni, care vor avea multe idei în această perioadă și le vor pune în practică. Se anunță o perioadă foarte profitabilă pentru Capricorni. 

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Vărsător

Vărsătorii nu vor da prea mare randament în timpul perioadei de Lună plină din septembrie 2021. Nativii din Vărsător vor fi obosiți, dar vor avea și insomnii, se vor chinui destul de tare cu somnul în această perioadă.

Horoscop Luna plină septembrie 2021- Zodia Pești

Luna plină din septembrie 2021 care e în Pești influențează benefic nativii din această zodie. Sunteți energici, dornici să vă surprindeți partenerii de viață cu gesturi frumoase, cu cadouri și cu multe lucruri care să le arate acestora cât de mult țineți la ei. Va fi o perioadă foarte bună pentru Pești din toate punctele de vedere.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 9 septembrie 2021. O zodie va face eforturi pentru a înțelege o situație de viață. Gemenii, în fața unei alegeri importante

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.