Luna Plină septembrie 2023: Marea șansă a anului de a-ți îndeplini visurile!

Author: Sara Andreescu

Luna Plină din septembrie 2023 cade în semnul Berbecului

Sursa: freepik.com

Luna Plină din septembrie 2023 cade în semnul Berbecului și va avea o influență puternică asupra semnelor zodiacale.

Luna Plină din septembrie 2023, numită și Luna Plină a Recoltei, care va lumina cerul pe data de 29, cade în semnul Berbecului și va aduce o motivație puternică în viața fiecărui semn zodiacal de a-și urma instinctele, impulsurile și intuiția pentru a-și atinge scopurile. Potrivit astrologilor, data de 29 septembrie, atunci când va avea loc Luna Plină, reprezintă momentul perfect pentru a fi spontan și pentru a-ți asuma riscuri! 

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!

Luna Plină din septembrie 2023 cade în semnul Berbecului

Luna plină din septembrie 2023 cade în semnul Berbecului și te va îndemna să te pui pe primul loc și să-ți urmezi propriul drum, spun astrologii.

Berbecul te ajută să faci primii pași spre ceea ce îți dorești, să crezi în tine și în adevăratul tău potențial

Berbecul te ajută să fii asertiv, să te pui pe primul loc fără rușine și să strălucești la fel de puternic ca Luna de pe cer. El te ajută să te ocupi de viața ta, să pășești cu îndrăzneală în acțiune și să ceri fără teamă.

Fii curajos și fă primii pași spre ceva care te-a speriat sau pe care l-ai amânat, acesta este sfatul astrologilor pentru toți nativii zodiacului. Luna Plină în Berbec 2022 este o Lună pentru acțiune! 

Cuvântul- cheie pentru Berbec este „SUNT”, de aceea Berbecii nu se sfiesc să fie curajoși, îndrăzneți și hotărâți să-și atingă scopul. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un alt sfat pentru oferit tuturor zodiilor în perioada Lunii Pline septembrie este să își asculte inima, dar să nu acționeze impulsiv ca urmare a energiei egoului inflăcărat. 

Citește și: Horoscop chinezesc miercuri, 6 septembrie 2023: Zodiile care uită de dezamăgiri. Au motiv de bucurie în ziua Iepurelui de Foc

La ce trebuie să fie zodiile atente sub Luna Plină în Berbec 

Există câteva aspecte la care trebuie să fie atente toate zodiile sub Luna Plină în Berbec. În cartea sa, „Magia Lunii în viața ta„, autoarea Kirsty Gallagher, mentoră în lucrul cu magia Lunii și specialistă în alinierea sufletească, a atras atenția și asupra influenței negative pe care o pot simți zodiile sub această Lună Plină și la ce trebuie să fie atente în această perioadă. 

La ce trebuie să fii atent sub Luna plină din septembrie: 

- Încrederea în sine ce atinge limita aroganței și faptului de a fi prea egocentric 

- Sub Luna Plină în Berbec, devii prea competitiv și nemilos în obținerea a ceea ce îți dorești 

- Accesele de furie, mai ales dacă simți că cineva îți pune la îndoială direcția vieții 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?