Luna sangerie: perioada nefasta pentru mai multi nativi. Leii pun totul sub lupa! Ce influenta are fenomenul asupra fiecarei zodii

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 15 iul 2018, 14:24

Locuitorii din emisfera estica a planetei vor avea parte de un spectacol astronomic deosebit.

Luna Plina si eclipsa de Luna ce vor avea loc pe 27-28 iulie vor fi un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI.

Durata maxima a fazei totale, în anumite regiuni, va fi de 103 minute.

Eclipsa va fi vizibila si din România, anunta Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucuresti.

In timpul eclipsei vom asista si la un alt fenomen, cunoscut drept Luna Sângerie: Luna trece prin umbra Pamântului si capata un culoare rosiatica.

In acest an, durata eclipsei, de 1 ore si 43 de minute, este foarte aproape de limita maxima posibila pentru un asemenea fenomen – care este de 1 ora si 47 de minute.

Cea mai lunga eclipa totala de Luna înregistrata pâna acum a avut loc pe 16 iulie 2000 si a durat o ora si 46,4 minute.

Eclipsa de Luna de pe 27 iulie va putea fi admirata numai din Europa, Africa si Asia.

O eclipsa de Luna are loc atunci când Soarele, Pamântul si Luna se aliniaza astfel încât Luna ajunge în umbra pe care o face Pamântul.

Berbec

Cei nascuti în acest semn zodiacal vor simti din plin efectele eclipsei de luna. Reusesc sa îsi rezolve unele probleme pe care le aveau cu prietenii sau cu grupurile pe care le frecventeaza.

Se întrezaresc unele progrese spre îndeplinirea unui vis, sau pot chiar sa renunte la el.

Berbecii se concentreaza mai mult pe planurile de viitor si învata sa fie mai realisti cu lucrurile pe care le pot realiza. Le este recomandat sa nu puna presiune pe ei si sa faca schimbari pas cu pas.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.