Luni, 9 ianuarie 2023, elevii se vor întoarce la școală. Când vor avea aceștia parte de următoarea vacanță

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 oct 2023, 05:10

Luni, 9 ianuarie 2023, elevii se vor întoarce la școală

Sursa: Pexels.com

Mai sunt câteva zile până când elevii se vor întoarce înapoi la școală, luni, pe 9 ianuarie 2023, iar aceasta este următoarea vacanță ce îi așteaptă.

Luni, 9 ianuarie 2023, elevii din întreaga țară se vor întoarce la școală, iar următoarea vacanță se aproprie cu pași repezi.

Citește și: Perioada în care elevii vor recupera zilele libere introduse de Guvern. Decizia Ministerului Educației

Pe 9 ianuarie 2023 cei mici vor începe școala

Vacanța de iarnă aproape a luat sfârșit, la data de 9 ianuarie 2023 începând al treilea modul al noii structuri școlare.

Primele două module din anul școlar 2022-2023 au trecut, iar cel ce va începe la data de 9 ianuarie 2023 va fi diferit, în funcție de fiecare județ.

Durata modulului cu numărul trei va fi decisă de fiecare inspectorat școlar, încă de anul trecut. În funcție de perioada în care inspectoarele au pus vacanța de schi ce va avea loc în luna februarie, modulul trei poate avea 5, 6 sau chiar 7 săptămâni.

Județele Ilfov și Suceava au decis ca vacanța de schi va fi poziționată în perioada 6-10 februarie, iar copiii de grădiniță, alături de elevi și profesori vor avea liber, făcând astfel ca durata modulului trei să fie de 5 săptămâni.

În Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova, vacanța de schi va avea loc în perioada 13-17 februarie, ceea ce înseamnă că modulul 3 va dura 6 săptămâni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Județele Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea sunt cele ce vor avea parte de vacanța de schi în perioada 20-24 februarie, modulul trei fiind astfel

de 7 săptămâni.

Citește și: Vești minunate pentru elevi! Copiii mai merg doar două zile la școală, apoi intră în minivacanță miercuri! Când se întorc la școală

Care este structura modulelor patru și cinci

După vacanța de schi ce va avea loc în modulul trei în perioada 6-26 februarie 2023, în funcție de decizia fiecărui inspectorat școlar județean și al municipiului București, va începe modulul patru al noii structuri școlare.

Penultimul modul al anului școlar 2022-2023 va începe de luni, 13 februarie. 20 februarie sau 27 februarie, în funcție de vacanța de schi din modulul trei, și se va încheia joi, 6 aprilie 2023. Începând cu data de 7 aprilie 2023 și până la data de 18 aprilie 2023, elevii, profesorii și copiii de grădiniță vor avea vacanță.

Ultimul modul din structura anului școlar 2022-2023 va începe miercuri, 19 aprilie 2023 și se va încheia vineri, 16 iunie 2023, când va începe vacanța de vară, ce se va termina duminică, 3 septembrie 2023.

Citește și: De ce a primit Ministerul Educației amendă de 10.000 de lei de la CNCD. Elevii unei școli dintr-o localitate au fost discriminați

Sursa: edupedu.ro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.