Luni, in "Tradarea": Caroline castiga inca o lupta in razboiul cu Cemile

Editor: Alina Dirdala Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Tuturor le vine greu sa creada ca Ali (Erkan Petekkaya) este interesat doar de fericirea iubitei sale, neinteresandu-l de soarta copiilor sai, insa indoielile se risipesc atunci cand acesta o aduce acasa pe Caroline (Wilma Elles).

İntalnirea dintre Caroline si familia lui Ali decurge infiorator dar acesteia nu-i pasa, ci este incantata ca si-a atins scopul.

In timp ce Caroline se bucura de timpul petrecut alaturi de Ali in casa acestuia, bunica Hasefe (Meral Çetinkaya) ii convinge pe nepoti sa se mute la unchiul lor, Kemal (Mehmet Gürhan).

Dar Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy) si fratii ei nu isi gasesc locul nici acolo.

Pe langa aceste probleme, stirea ca Cemile (Ayça Bingöl) se afla in infirmeria inchisorii o mahneste peste masura pe Berrin. Aylin (Farah Zeynep Abdullah) cauta sa-si salveze mama, insa planul ei secret va da nastere altor necazuri.

Cine ii va sari in ajutor lui Aylin, atunci cand aceasta incearca sa isi ajute mama, aflati luni, de la ora 20:00, urmarind un nou episod din serialul “ Tradarea ”, numai la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.