Luni, o noua editie a rubricii „Salvam suflete”, in cadrul Stirilor Kanal D! Fiti alaturi de noi in lupta pentru salvarea animalelor maltratate

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Daniel Nicolaina si Asociatia Kola Kariola sunt gata zi si noapte sa ajute aceste fiinte chinuite!

Aceste imagini au fost filmate in timpul unei operatiuni de salvare, prezentate saptamana trecuta la "Salvam suflete".

Un barbat a sunat disperat la asociatia Kola Kariola sa ceara ajutor. Un biet catel se chinuie de mai multe saptamani fara ca nimeni sa-l ajute. Un om fara suflet i-a prins in jurul gatului o sarma, iar animalul este intr-o stare jalnica. Viata lui depinde acum doar de salvatorii lui.



Speriat si indurerat, bietul animal se fereste acum de oameni. Nu ne putem apropia de el, iar singura solutie pentru a-l prinde si a-i salva viata este tranchilizarea.

Tensiunea creste, iar catelulsa este foarte speriata. Se pare ca nimic nu o poate scoate din starea de soc.
Asteptarea se pare ca ia sfarsit. Dupa mai bine de 30 de minute, in care evita contactul cu noi, se apropie de mancare.


Primul obstacol a fost trecut, iar acum trebuie sa fim cu ochii pe ea. Nu trebuie stresata, insa, pentru ca adrenalina poate anula efectul tranchilizantului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Catelusa a fost adormita si este

pe mainile noastre. Clipele care urmeaza vor fi decisive pentru viata ei.
Plecam rapid spre clinica veterinara. Drumul este aglomerat, iar efectul somniferului se poate termina  oricand.
Ceea ce banuiam s-a si intamplat. Catelusa s-a trezit in masina.

Ceea ce aflasem de la vecinii care ne-au sunat s-a adeverit. Catelusa a fost prinsa cu un lat de sarma care i-a sectionat tot gatul. Dupa o scurta dezinfectare, trebuie sa taiem sarma cu un cleste, altfel, catelusa risca sa moara sufocata.


Dupa cateva minute, medicul reuseste sa-i scoata sarma din jurul gatului. Ceea ce ne este dat sa vedem este de-a dreptul barbar.

Un lat de capcana facut de o mana criminala a adus acest biet catel in pragul mortii. Animalul este in aceasta stare de aproape doua luni, dupa cum ne-a spus medicul. Daca nu l-ar fi omorat infectia, in cateva zile ar fi murit sugrumat.

Catelusa Tanquilla, asa cum am botezat-o noi, a ramas pe maini bune.

Dupa cateva zile de tratament, a fost preluata de asociatia Kola Kariola care ii asigura tot ce ii este necesar pentru a se face bine. Marius, taticul ei, o scoate in fiecare zi la plimbare si se va ocupa de ea pana cand se va face bine si va ajunge la o familie iubitoare.