Luni seara, la Kanal D: marea premiera a super-productiei „Furtuna pe Bosfor”

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:28

Povestea tulburatoare a doi copii schimbati la nastere va va captiva de la primul pana la ultimul episod!

Eroarea unei asistente schimba destinele a doua fetite si ale familiilor lor. Cele doua ajung sa traiasca in lumi diferite, iar anii trec fara ca nimeni sa-si dea seama ce s-a intamplat.

Cansu si Hazal ajung astfel la varsta de 15 ani, fara a avea habar ca destinele lor ar trebui sa fie altele.  Un accident teribil face, insa, ca adevarul sa iasa la iveala. Din acest moment totul va lua o turnura incredibila.

O intalnire providentiala are loc intre Gulseren, interpretata de actrita Nurgul Yesilcay  si Cihan, rol jucat de mult indragitul Erkan Pettekaya. Tatal lui Cansu si mama lui Hazal sunt fascinati unul de celalalt, fara sa stie ca impart mai mult decat si-ar putea imagina.

Suntem siguri ca v-ati dat seama cine este actrita din rolul principal! Ati urmarit-o si indragit-o in serialul „Dragoste si pedeapsa”. Viata frumoasei brunete este o adevarata telenovela.

Cand nu este pe platourile de filmare, ii dedica tot timpul fiul ei in varsta de 10 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

A divortat de tatal baietelului in 2011, dupa un mariaj de 6 ani: „Osman are o imaginatie foarte bogata si un vocabular mult peste cel al unui copil de varsta lui. Acest lucru se vede si in compunerile pe care le are de facut acasa.

De foarte multe ori m-a surprins, si pe mine si pe profesorii lui, cu asocierile de idei si metaforelele pe care le foloseste in compuneri, dar si in exprimarea orala. Este o bucurie pentru mine sa facem temele impreuna! Osman este un copil sensibil, receptiv si foarte vesel.”

Suntem siguri ca v-am convins, asa ca nu ratati luni si marti serialul „Furtuna pe Bosfor”!