Lupta a fost strânsă, dar ei au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 21:30
Sebastian si Albert pe traseul de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Jocurile de imunitate îi fac pe concurenți să lupte cu toate forțele pentru a obține victoria, astfel că și în această seară au dat totul pentru ca totemul de imunitate să intre în posesia lor. Cine a câștigat?

În această seară, concurenții de la Survivor România 2021 au luptat până la epuizare pentru a-și adjudeca victoria. Nu a fost un traseu ușor, iar asta s-a văzut la fiecare pas, având în vedere că atât Faimoșii, cât și Războinicii au făcut eforturi mari pentru a depăși obstacolele. Ce echipă s-a descurcat mai bine și a ieșit învingătoare?

Un nou rezultatul spectaculos la Survivor România 2021. Ce echipă a câștigat totemul de imunitate?

Totemul de imunitate este râvnit atât de Faimoși, cât și de Războinici, având în vedere că asigură un consiliu de nominalizare liniștit pentru echipa care îl deține. Concurenții din cele două echipe știu acest lucru și sunt motivați să dea totul pentru a-l câștiga.

Având în vedere că lupta devine din ce în ce mai strânsă și nominalizările sunt tot mai dificil de făcut, concurenții din ambele echipe își doresc să câștige imunitatea pentru a nu ajunge să se voteze între ei.

În această seară, scorul a fost deschis de echipa Faimoșilor, Sebastian fiind cel care a adus primul punct. Lupta a continuat, iar Faimoșii și Războinicii s-au concentrat pentru a aduce puncte, însă în cele din urmă, Faimoșii au ieșit învingători. Scorul final a fost de 10 la 8 pentru echipa Faimoșilor, ei fiind cei care au câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Sebastian a deschis scorul și tot el este cel care a adus punctul decisiv și imunitatea pentru echipa sa.

Faimoșii vor merge la consiliul de nominalizare liniștiți, având în vedere că de această dată nu vor mai vota, totemul de imunitate fiind în tabăra lor în această seară.

Citeste si: Ce regulă a încălcat Zanni la Survivor România 2021? Daniel Pavel a făcut anunțul în consiliul de nominalizare: „Fapta pe care ai comis-o...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dezamăgiți după această înfrângere, Războinicii știu că pentru ei consiliul de nominalizare nu va fi deloc unul ușor și asta pentru că vor fi în postura de a alege pe cine să trimită acasă. Albert a avut șansa de a aduce ștafeta, însă a pierdut punctul decisiv.

Până în prezent, nominalizată spre eliminare este Irisha din echipa Faimoșilor, ea fiind concurenta care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor săi.

Faimoșii au făcut nominalizări după ce au pierdut jocul de imunitate anterior cu scorul de 10 la 5. 

Așa cum se întâmplă în fiecare săptămână, votul publicului va cântări foarte mult în consiliul de eliminare.

Citeste si: Ce semnificație are brățara pe care Cătălin Moroșanu i-a lăsat-o Elenei Marin? Faimoasa a făcut dezvăluirea emoționantă: „Este o brățară...”