LUPTA APRIGA pentru presedintie. Iata ce candidati s-au mai inscris in cursa pentru cea mai inalta functie din Stat!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:36

Se anunta lupta apriga pentru Palatul Cotroceni! Multi sunt cei care vor sa ne conduca: politicieni cu experienta, doamne care cred ca romanii vor alege o femeie, dar si oameni simpli cu dorinte mari.

Asa se face ca in competitie au incercat sa intre un tehnician electronist si o fosta profesoara, cu datorii la banci. Candidaturile lor au primit, insa, un "Nu" hotarat de la Biroul Electoral Central. Vrem, nu vrem, pe 2 noiembrie, trebuie sa trecem pe la urne si sa punem stampila pe „catindatul” care ne place, vorba lui nenea Iancu! Dar tara e mare si in gradina ei au sarit gardul multi pretendenti la fotoliul de presedinte!

Sa nu credeti ca doar politicienii aspira la cea mai inalta functie in stat! Orice cetatean care are peste 35 de ani si

reuseste sa stranga 200 000 de semnaturi de sustinere poate intra in cursa. Asa se face ca printre doritori a aparut o doamna blonda, care se recomanda presedinte al Partidului Romania Floare. Candidatura sa a fost, insa, respinsa. Motivul: partidul sau nu exista din punct de vedere legal.

In aceeasi categorie, au incercat, dar nu au reusit, mai intra si cel ce se recomanda a fi sotul focoasei J.LO.

Un stimabil domn de 57 de ani, care a murit si a inviat, Doctor in Drept, doctor inginer si politician care cere sa fie trecut in capul buletinului de vot la alegerile din noiembrie. Dar, stati asa ca lista candidatilor e lunga si pe ea se afla si un technician electronist care se lauda cu dubla cetatenie, romano-americana.

##VIDEO122740##

O pensionara divortata, de profesie inginer chimist, doreste si ea sa fie candidat independent.

Femeia a atasat inclusiv o declaratie de avere, in care a mentionat ca detine „doar o bicicleta” si circa 5.600 de lei datorii la banci. In plus, a dat asigurari printr-o declaratie ca nu a fost lucrator sau colaborator al Securitatii. Insemnul electoral al pensionarei, depus odata cu solicitarea de inregistrare a candidaturii, este „floarea alba de brandusa”.

Si batalia prezidentiala va fi una interesanta caci pe ultima suta de metri s-a lansat in cursa si tribunul! Pe lista admisilor pentru Cotroceni, insa, primul inscris in cursa este presedintele PSD, Victor Ponta, cel care a si avut parte de

o lansare fastuoasa. Daca PSD a facut spectacol pe Arena Nationala, Dan Diaconescu este candidatul one-man-show, asa ca s-a lansat in direct si in exclusivitate!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Daca nu va place show-ul, nu-i nimic! Pe aceeasi lista si candidatul care intruchipeaza precizia nemteasca!

Doua la numar, una mai hotarata ca cealalta! Pe vremuri, colege de partid, acum adversare in lupta! Elena Udrea si Monica Macovei.

Elena Udrea vrea sa arate tuturor ca este in stare sa faca politica, sa fie gospodina in bucatarie, doamna a inaltei societati si populara atunci cand este cazul! Va avea, insa, de dus o lupta cu multi barbati, unul mai cunoscut ca celalalt. Mai vor sa fie presedinte si seful senatului, Calin Popescu Tariceanu, fostul sef al SIE, Teodor Melescanu si liderul UDMR, Kelemen Hunor.



Si din tabloul candidatilor nu putea lipsi un politician iubitor de vacante exotice! William Branza este cunoscut ca fiind deputatul luat in trompa de elefant! Si daca nu stiti inca pe cine votati, aflati ca lista candidatilor la Cotroceni ramane deschisa pana la orele 24:00. Mai sunt cateva ore in care pot aparea surprize electorale!