Lupta grea pentru zestre la "Se striga darul"! Andreea Mantea s-a folosit de propriile farmece, pentru a strange mai multe daruri decat colegul ei! Iata la ce trucuri a apelat Mantea si cum a reactionat Bursucu cand s-a vazut amenintat

Autor: D.I. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:33

Mantea si Bursucu au muncit din greu la o ferma pentru a primit, in schimb, din partea fermierului multe daruri pentru mirii lor.

Dispusi sa intreprinda orice activitate pentru a intra in posesia cat mai multor daruri, Andreea si Bursucu au ajuns la o ferma, unde au acceptat chiar si munca de jos, pentru a-si atinge scopul.

Desi Bursucu a muncit din greu si avea asteptari mari din partea fermierului, Andreea Mantea a incercat sa ascunda faptul ca nu isi facuse norma si sa fie ea prima, care isi solicita remuneratia pentru munca prestata.

"Eu as vrea sa-mi dati mie toata ferma asta! Si sa nu-i mai dati nimic lui Bursucu! Mireasa o sa aiba grija ea, ca eu pentru mireasa o iau, nu pentru mine! Aici trebuie organizare! Eu vreau pentru mireasa, mie imi trebuie oua, lapte, branza, carne! Armasarul e pentru mine, cocoseii sunt tot pentru mine! Daca se poate zece gaini si un cocos!", a spus Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce Mantea negocia cu fermierul, ispitindu-l pentru a-l determina sa ii cedeze cat mai multe animale, Bursucu isi astepta randul, insa pretentiile exagerate ale colegei sale, l-au scos din minti, fiind pe punctul de a exploda.

Iata cum a reactionat Bursucu si cum a procedat pentru a-si cere drepturile:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.