Lupta greilor la Insula de 1 milion! Cine sunt cei patru concurenți nominalizați de Bianca: „Sper să câștige Szilard…”

Autor: Diana Ghita

Bianca a nominalizat patru băieți la probele din ediția de astăzi

Sursa: Captură KANAL D

În episodul de sâmbătă, 30 martie, Bianca Pescar a fost aleasă de ruletă pentru a nominaliza patru concurenți pentru probele de astăzi.

După o noapte în care și-a pus la punct strategia, a venit momentul ca Bianca să aleagă concurenții pentru probele din această ediție a „Insulei de 1 milion”. Se pare că decizia tinerei a fost bine gândită, întrucât a nominalizat patru sportivi care vor duce o luptă strânsă.

Ce concurenți au fost nominalizați de Bianca la probele de astăzi

Primul concurent pe care fata l-a ales pentru probele de astăzi a fost Szilard, pentru care speră să câștige, întrucât s-a înțeles cel mai bine cu el pe

parcursul competiției. De asemenea, Bianca speră ca probele să fie echitabile atât pentru el, cât și pentru ceilalți trei adversari cu care se va întrece.

„L-am ales pe Szilard deoarece îmi doresc să creez un joc între patru sportivi, un joc corect și echilibrat. Sper ca proba să fie pe măsura lor și să iasă un joc frumos. Mi-aș dori să câștige Szilard, am rezonat cel mai mult cu el, am vorbit cel mai mult cu el”,  a

spus concurenta.

Bianca a ales ca Szilard să concureze cu Dragoș, Filip și Jaguaru, alți trei sportivi de calibru. Tânăra a făcut aceste alegeri pentru că și-a dorit ca lupta să fie una dreaptă și pentru a vedea dacă cei patru nominalizați își vor uni forțele în cadrul probelor sau dacă fiecare își va demonstra abilitățile sportive într-o luptă individuală.

Citește și: „Pentru a doua oară…” Cosmin Cernat, luat prin surprindere de concurentul care a picat la ruletă! Nimeni nu se aștepta la o așa întorsătură de situație

„A doua mea alegere este Dragoș, este, și el, un foarte bun sportiv și cred că o să treacă cu brio această probă. Împreună cu cei doi mi se pare că Filip se integrează foarte bine, fiind, la fel, și el, un sportiv. Următorul este Jaguaru, această formulă de patru o să intre astăzi la joc. Sper ca următoarea probă să fie la standardele lor, să fie un joc frumos și le urez succes și baftă.

(...) Vreau să văd dacă se vor ajuta, dacă se vor lupta ca niște războinici sau individual”,  a explicat fata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reacționat concurenții când au aflat că au fost aleși să concureze 

După ce nominalizările au fost făcute, concurenții au fost chemați la panou. După ce a văzut alegerile făcute de Bianca, Filip s-a arătat satisfăcut de modul în care a gândit tânăra: „ Este o formulă foarte bună, suntem patru sportivi, patru băieți atletici. Chiar cred că o să fie un show pe cinste, abia aștept.

Indiferent de rezultat, sunt foarte încântat”.

Jaguaru a părut, și el, încântat de planul concurentei, întrucât toți cei nominalizați sunt din Tabăra Sudicilor și, indiferent cine va câștiga, tribul va fi avantajat: „A făcut o strategie foarte bună, e foarte bine și pentru camp-ul nostru, pentru că aducem brățări în tabăra noastră”.

Citește și: Momente de groază în miez de noapte! Ce au pățit concurenții de la "Insula de 1 milion" în junglă: "Nu știam unde să fugim…’’

Dragoș și Szilard au avut și ei un cuvânt de spus după ce au aflat că au fost aleși. În timp ce Dragoș și-a exprimat speranța ca probele să le pună în valoare abilitățile sportive, Szilard a ținut să le transmită succes oponenților lui și să aducă în prim-plan faptul că se va dedica 100% în cadrul meciurilor.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.