Luptă istorică! Elon Musk l-a provocat la o bătaie în cușcă pe Mark Zuckerberg! Când va avea loc lupta

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 iun 2023, 08:18

Când va avea loc duelul

Sursa: Instagram @elonmusk/Facebook Mark Zuckerberg - colaj Kanal D

Mark Zuckerberg, directorul executiv al Meta, a fost provocat de șeful Twitter, Elon Musk, la o bătaie în Las Vegas.

Elon Musk a venit cu ideea de a-l provoca la luptă pe Mark Zuckerberg, după ce s-a zvonit că Meta ar vrea să lanseze o platformă ce va fi dușmanul direct al Twitter, platforma deținută de Elon Musk.

Elon Musk l-a provocat la o bătaie pe Mark Zuckerberg

Elon Musk a declarat, pe Twitter, că este „gata pentru un meci în cușcă”.

Mark Zuckerberg a răspuns provocării omologului său spunând să-i „trimită locația”.

CEO-ul Meta nu a dorit să comenteze acest subiect atunci când a fost contactat de jurnaliștii americani, însă purtătorul de cuvânt al Meta spune că Mark Zuckerberg nu a glumit în legătură cu acest duel. 

Citește și: Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Iată ce nume a decis fondatorul Facebook să îi pună fetiței

Elon Musk a replicat, la știrea legată de lupta dintre el și Mark Zuckerberg: „Vegas Octagon. Asta este locaţia centrului UFC Apex din Nevada”.

Elon Musk, convins că îl va bate pe Mark Zuckerberg

Elon Musk a declarat într-un interviu că el nu se antrenează aproape niciodată, dar este sigur că va câştiga bătaia cu Mark Zuckerberg pentru că este mai mare decât CEO-ul Meta. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am o mișcare numită The Walrus, pe care am folosit-o pe un prieten de-al meu care este foarte agil. O să mă întind pe tine și nu poți scăpa”, a spus Elon Musk, în cadrul unui podcast.

Pe de altă parte, Mark Zuckerberg și-a publicat, pe Facebook, unul dintre antrenamentele sale și a vorbit de multe ori, în podcasturi, despre artele marțiale.

De asemenea, în mai 2023, CEO-ul Meta a participat la primul lui turneu de jiu-jitsu, fiind andtrenat de mai mulți sportivi care participă în UFC pentru această competiție. 

Citește și: Ce spune Mark Zuckerberg despre noul Apple Vision? Afla ce parere are!

„Am participat la primul meu turneu de jiu-jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu-Jitsu”, a transmis Mark Zuckerberg, pe Instagram, unde a postat câteva fotografii cu medaliile de argint şi aur câştigate.

Este de menționat că Mark Zuckerberg și Elon Musk sunt tensionați de ani de zile deoarece au concepții diferite asupra lumii, politicii și inteligenței artificiale.