Lupta pe viata si pe moarte la EXATLON pentru a evita eliminarea! #Razboinicii si #Faimosii au mers umar la umar pana la scorul 9-9! Uite cine a castigat imunitatea

Author: Silviu Bunea Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2018, 14:07

Luni seara, la EXATLON, concurentii s-au luptat pentru o miza dubla: dreptul de a locui in casa si imunitatea la eliminare.

Constienti de miza uriasa, echipa Razboinicilor, care a pierdut ultimul concurent si care locuieste in prezent in casa, au dat totul pentru a castigat si aproape au reusit.
 
Cele doua echipe au mers umar la umar, diferenta de puncte nu a fost niciodata mai  mare de doua puncte iar lupta finala s-a dat printr-o stafeta.
 
Din partea Faimosilor au participat Anca Surdu si Vladimir Draghia iar din partea Razboinicilor au concurat Mariana si Ionut.
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.