Lupta pe VIATA si pe MOARTE! O femeie s-a luat la BATAIE cu LEOPARDUL cand s-a vazut atacata de bestie

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 13:15

Este un miracol ca a scapat cu viata dupa ce s-a luptat o ora cu un leopard fioros! Povestea ei a facut inconjurul lumii!

E uimitor ce i s-a intamplat unei femei in varsta de 54 de ani din provincia Uttarakhand, India! Kamla Devi se intorcea de la munca campului cand a fost atacata de un leopard. Nu s-a speriat si s-a luptat cu bestia mai bine de o ora! Iar asta nu e tot! L-a omorat lovindu-l cu sapa in cap!

Ametit de lovitura femeii in cap animalul a fugit si a lasat-o.

Oamenii din sat l-au gasit mai tarziu mort pe o poteca. Pana la urma, buturuga mica rastoarna carul mare! Chiar daca victima era o femeie in varsta, fragila, a reusit sa-i opuna rezistenta si sa-i vina de hac.

Kamla Devi se afla internata in spital. Ea suferit fracturi multiple si a avut nevoie de copci pentru ca medicii sa-i sutureze ranile. A avut noroc ca a fost adusa repede la spital deoarece pierduse mult sange.

Un expert in comportamentul animalelor a declarat ca femeia a dat dovada de mult curaj luptandu-se cu un leopard inarmata doar cu o sapa.

" Un leopard se va retrage doar daca adversarul este puternic. Atacurile se limiteaza in general la cateva minute, cel mult 10", a declarat expertul adaugand ca, dupa parerea lui, e posibil ca animalul sa fi fost un exemplar tanar si lipsit de experienta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.