Luptător de MMA arestat pentru 30 de zile: Acesta ar fi implicat în cazul mâinii găsite în luna august, pe o șosea din Argeș

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 ian 2024, 09:58

Luptător de MMA arestat pentru 30 de zile.

Sursa: pexels.com

Un luptător de MMA a fost arestat pentru 30 de zile într-un caz de crimă.

Un luptător MMA se află sub cercetare pentru o crimă înfiorătoare, după ce o mâna a fost descoperită pe o șosea din Argeș. Tânărul de 25 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, iar anchetatorii sugerează că în planul său macabru ar fi implicat și un complice.

Luptător MMA arestat în cazul mâinii găsite pe o șosea din Argeș

potrivit l ibertatea.ro, în luna august, a anului trecut, pe o șosea din Argeș a fost găsită o mână, iar la scurt timp, anchetatorii au găsit și câteva haine care i-au

aparținut victimei.

Unul dintre fiii victimei, un tânăr în vârstă de 25 de ani și luptător MMA, a fost arestat pentru 30 de zile în urma dezvăluirilor șocante ale anchetatorilor privind crima în care acesta este suspectat. Incidentul a avut loc în Brașov, unde un conflict familial violent ar fi escaladat, ducând la o crimă atroce.

Principalul suspect, însoțit de polițiști, a fost prezentat magistraților care au decis să îl țină în arest pentru următoarele 30 de zile.

Există informații conform cărora individul ar fi avut un complice în implementarea planului său macabru, iar utilizarea tehnicii MMA în desfășurarea crimei a adus un element șocant acestei tragice întâmplări.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Doi soți, de 26 și 28 de ani, și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost izbită de tren: Detaliile evenimentului care a avut loc în comuna Dofteana, din județul Bacău

Suspectul ar fi recunoscut locul unde a aruncat cadavrul

Adrian Radu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, a dezvăluit că modul de operare a fost agresiv, tehnici de tip MMA fiind folosite de către fiul victimei, evident un practicant sau fost practicant al acestui sport.

După comiterea crimei, presupusul ucigaș a încercat să scape de cadavru, iar anchetatorii susțin că incidentul s-ar fi petrecut într-un context tensionat între tată și fiu.

Citește și: Decizie de ultimă oră în cazul tragediei de la 2 Mai. Ce au decis magistrații în legătură cu Vlad Pascu

Descoperirea mâinii pe o șosea din Argeș a generat inițial investigații, iar identificarea victimei s-a realizat prin amprente.

Corpul bărbatului ucis nu a fost găsit, dar hainele sale au fost descoperite într-o râpă la doi kilometri de locul unde a fost găsit primul indiciu al crimei. Bărbatul avea un trecut infracțional, fiind înregistrat în baza de date a Poliției pentru un precedent penal legat de tentativă de omor.

Anchetatorii susțin că suspectul ar fi recunoscut locul unde a aruncat cadavrul, dar acesta nu a fost găsit nici în prezent, presupunându-se că ar fi fost devorat de animale sălbatice.

Procurorii vor continua investigațiile pentru a stabili în detaliu ce s-a întâmplat între tată și fiu înaintea comiterii crimei, iar dosarul este preluat acum de autoritățile din Brașov.