Lupu a revenit in Romania de la EXATLON! Primele imagini cu fostul Razboinic la aeroport, a fost intampinat cu lacrimi de mama lui

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 mai 2018, 09:41
video Foto(11)

Lupu, eliminat de la EXATLON in aceasta saptamana, a revenit astazi in Romania, fiind asteptat la aeroport de mama lui si de prieteni.

Lupu a fost nominalizat pentru eliminare din echipa Razboinicilor impreuna cu Alina si Roxana, insa a strans cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor si, astfel, a fost nevoit sa se intoarca acasa.

"Multumesc echipei! Am palmele transpirate, ochii inlacrimati, imi este foarte greu sa vorbesc! Chiar o sa imi fie dor de echipa! Cred, cu toata puterea, ca o sa lupt de acasa pentru ei asa cum am luptat si aici!", a spus Lupu, vizibil emotionat dupa ce a aflat verdictul.

Vedeti in galeria foto de mai jos primele imagini cu Razboinicul intors acasa: Lupu a fost asteptat de mama lui, de prieteni si a fost oprit in repetate randuri de fani care doreau sa isi faca selfie-uri cu el:

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.