„M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iun 2023, 12:07

Dana Roba vrea o confruntare față în față cu soțul ei

Sursa: spynews.ro

La aproape o lună de la momentul în care Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, Dana Roba, a povestit calvarul prin care a trecut. Make-up artistul vrea o confruntare față în față cu cel care a agresat-o aproape până la moarte.

Dana Roba a reușit să iasă din comă, după ce soțul ei a bătut-o cu bestialitate. Problemele dintre ai au apărut de ceva timp și luaseră decizia de a divorța.

Primele declarații făcute de Dana Roba, după ce a ieșit din comă

La începutul lunii iunie, Dana Roba a ajuns la spital, de urgență, după ce a fost lovită, în repetate rânduri, de soțul ei cu care este căsătorită de șapte ani.

Aceasta este convinsă că gestul a fost premeditat, deoarece ciocanul cu care a lovit-o nu se afla în casa lor.

„El a premeditat asta de duminică seară, pentru că eu nu aveam ciocanul ăla în casă, cu care el m-a bătut. În momentul când mă bătea, țin minte clar că îi spuneam «Daniel, să știi că tu nu dai în mine, tu dai în Hristos, tu dai în copilul lui Iisus și o să îți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai» și, atunci, se enerva și mai tare și mă lovea și mai

tare.

Citește și: În ce stare se află Dana Roba după ce s-a trezit din comă. Vedeta este în continuare în stare extrem de gravă: „Prima dată ne-a întrebat de ce s-a întâmplat asta”

M-a călcat cu picioarele pe față și mi-a zis «Îți garantez că o să mori. Du-te d***u de pocăită, că vei muri!». Așa mă înjura încontinuu și i-am zis «Nu am să mor» ”, a povestit aceasta la România TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dana Roba vrea o confruntare față în față

Dana Roba nu are de gând să renunțe atât de ușor și vrea să aibă o discuție cu acesta, pentru a afla motivul pentru care a bătut-o, deși susține că niciodată nu i-a greșit cu nimic și că i-a oferit o viață bună, fără ca el să depună cel mai mic efort în acest sens.

„Nu știu de ce a făcut asta. Când o să mă fac bine o să vreau să dau ochii cu el să îl întreb, pentru că am fost o femeie foarte bună, nu a muncit nicio zi în viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea, fetele mele sunt foarte bine, la școli private și doar eu am fost”, a mai spus aceasta.

Dana Roba așteaptă ca ancheta începută să se finalizeze, fiind convinsă că i se va face dreptate. Aceasta a mai precizat că medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire, iar rezultatul operației căreia i-a fost supusă a fost un adevărat miracol.