„M-a cerut de soție?!” Bianca a fost cerută în căsătorie de Ionuț? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a făcut anunțul

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 feb 2024, 10:51

A cerut-o Ionuț pe Bianca?

Sursa: Captură YouTube

Bianca a participat în primele două sezoane ale emisiunii „Casa iubirii”, iar în sezonul 2 a format un frumos cuplu alături de Ionuț.

Ionuț a intrat special pentru Bianca în „Casa iubirii”, întrucât aceasta l-a cucerit prin aparițiile ei pe micul ecran. După ce tânărul a făcut primul pas către ea, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă relație de dragoste.

Ionuț a știut de la bun început că Bianca este aleasa

Deși, în primul sezon, Bianca nu a avut norocul de a-și găsi sufletul pereche, cel de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale i-a schimbat radical viața, întrucât l-a cunoscut pe Ionuț, de care s-a îndrăgostit până peste cap.

De asemenea, Ionuț s-a înscris în competiție pentru că Bianca a fost singura fată care i-a atras atenția: „M-am uitat la primul sezon și eu te cunosc pe tine mai bine.(...) Îți cunosc caracterul, știu cum te comporți într-o relație”.

De atunci, cei doi s-au apropiat pas cu pas unul de celălalt până când au format unul din cele mai frumoase și durabile cupluri din cadrul show-ului, întrucât s-au completat foarte bine unul pe celălalt.

Ba mai mult, ei au fost singurii care au intrat împreună în Marea Finală, părăsind „Casa iubirii” drept un cuplu. 

Citește și: „Eu am filmat”. Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă le-a răspuns fanilor cu privire la despărțirea de iubitul său

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Bianca le spune fanilor dacă Ionuț a cerut-o în căsătorie

Se pare că, de la încheierea celui de al doilea sezon, cei doi îndrăgostiți și-au păstrat relația frumoasă pe care au construit-o pe parcursul emisiunii, întrucât, Bianca a făcut un anunț care i-a pus pe toți pe jar.

Frumoasa tânără le va da o veste foarte importantă oamenilor din online. Astăzi la ora 20:00 aceasta le va răspunde tuturor la o mare întrebare, și anume dacă Ionuț a cerut-o în căsătorie.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Bianca de la ”Casa iubirii” după marea finală: ”Ionuț a mers la farmacie” Șatena a izbucnit în lacrimi

Fosta concurentă va împărtăși totul cu admiratorii ei prin intermediul unui clip pe care îl va posta pe canalul ei de YouTube la ora indicată. Până când va apărea videoclipul, Bianca i-a lăsat pe internauți să admire o frumoasă fotografie.

În respectiva poză, tânăra apare îmbrăcată într-o rochie albă, ca de mireasă, purtând o frumoasă diademă și arătând, foarte fericită, cu degetul spre un inel care pare a fi de logodnă.  

Fanii Biancăi au reacționat imediat: "Casă de piatră!", "Felicitări! Sunteți minunați împreună, vă potriviți, să fie într-un ceas bun", "Multă fericire împreună va doresc!"