„M-a deranjat pentru că a tăcut” Betty Salam, dezvăluiri despre relația cu tatăl său. Care este starea de sănătate a lui Florin Salam

Author: Diana Bostan
Actualizat: 31 iul 2023, 10:32

Betty Salam și Florin Salam

Sursa: Facebook- Betty Salam

Betty Salam a fost invitată în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, unde a dezvăluit care este starea de sănătate a tatălui său, Florin Salam, dar și care a fost lucrul ce a enervat-o cel mai tare la acesta.

Florin Salam are o relație apropiată cu copiii săi și le-a fost mereu alături de la moartea mamei lor. Betty Salam îi este extrem de recunoscătoare și nu înțelege de ce unii oameni aruncă uneori cu comentarii răutăcioase.

Betty Salam a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său

Frumoasa artistă a recunoscut că tatăl său a trecut prin multe momente dificile în ultimul an, iar problemele de sănătate cu care s-a confruntat au fost puse pe seama oboselii, fiind prezent la multe evenimente.

Citește și: „Nu mai mănâncă nimic” În ce stare se află Florin Salam după ce a fost externat din spital

„Tatăl meu a trecut prin multe supărări, muncă, oboseală, stres, toată lumea agățată de el, e normal să cedeze și să fie epuizat, dar cu toate astea îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine”, a mărturisit fiica lui Florin Salam.

Betty Salam este conștientă de faptul că tatăl său înaintează în vârstă, dar chiar și așa poate fi cea mai bună versiune a lui la orice vârstă. Cu toate că tatăl său i-a fost mereu aproape, Betty are și motive de supărare.

Citește și: Primele declarații ale lui Florin Salam, după ce a fost externat din spital: „Trebuie să fac acest anunț”. Manelistul a spus adevărul

Artista este de părere că tatăl său are prea mult bun simț și a fost deranjată de faptul că de multe ori a tăcut pentru a nu-i supăra pe alții. Betty susține că de multe ori tatăl ei s-a abținut și nu le-a dat o replică celor ce l-au jignit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Nu poți mereu să-ți arăți doar bunătatea. Toată lumea e obișnuită ca el să fie un om bun și nu înțeleg cum o persoană atât de bună poate fi și nervoasă”, a mai spus aceasta.

Florin Salam și-a vegheat mereu copiii din umbră

„Indiferent de ce treabă ar fi avut, tatăl meu era acolo pentru mine și pentru fratele meu.

A fost întotdeauna acolo indiferent de orice”, a spus Betty Salam despre tatăl său.

Citește și: ”Îmi e greu să vorbesc deschis despre defectele mele” Karmen, confesiuni despre problemele cu care se confruntă în ultima vreme: ”Nu pot fără filtru”

Cu toate acestea, Betty îl înțelege pe tatăl său în momentele în care lipsește de acasă, făcând totul pentru binele familiei, iar același lucru îl face și ea pentru copilul ei.

Artista a avut multe de învățat de la tatăl său și-i este mereu alături.

Citește și: „Stai de trei ore și nu cânți nimic”, Florin Salam, luat la rost de naș, în timpul unei nunți, după ce și-ar fi făcut apariția în stare de ebrietate

Betty susține că tatăl său este un om puternic, deși a trecut prin multe supărări și întâmplări mai puțin plăcute. Artista este convinsă că mama ei îi veghează și este mereu alături de ei: „Mama mea mă păzește pe mine, pe fratele meu, pe tatăl meu, nu este nimic fără Dumnezeu”, a mai spus Betty Salam.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?