„M-a luat primarul.. Voia sa mă pupe” O minoră de 17 ani a fost dusă cu forța la primărie și agresată chiar de primar

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 iun 2024, 02:55

„M-a luat primarul.. Voia sa mă pupe” O minoră de 17 ani a fost dusă cu forța la primărie și agresată chiar de primar

Sursa: Gândul/pixabay

Primarul unei comune din Teleorman este acuzat de fapte extrem de grave la adresa unei adolescente de 17 ani. Potrivit spuselor acesteia, bărbatul ar fi încercat să o violeze.

Situație șocantă în comuna Botoroaga, din județul Teleorman. Primarul, membru al partidului PNL, a fost acuzat de agresiune sexuală la adresa unei adolescente de 17 ani. 

Primar din Teleorman, acuzat de agresiune sexuală

Bărbatul este acuzat că ar fi agresat sexual o tânără de 17 ani, ducând-o cu mașina din parc la primărie, acolo unde avea să își pună în aplicare planul. 

Citește și: Un jandarm și-ar fi agresat fiica vitregă timp de doi ani, cu știrea mamei. Bărbatul și-a luat concediu medical și concediu de odihnă, după declarațiile victimei

„I-a zis hai cu mine în primărie. Prietena mea nu a intrat, i-a spus că de ce? Şi i-a spus că nu o să-i facă nimic rău. A luat-o de mâini, de aici de încheieturi, a tras-o spre dumnealui ca să o pupe, ea l-a împins cu piciorul drept, s-a îndepărtat, iar după a întrebat-o câţi ani are, cum este, dacă a mai făcut

dragoste cu persoane mai în vârstă, dacă ştie cum este"
, povesteşte iubitul victimei.

Mesajele care dovedesc faptele primarului

În tot acest timp, fata îi trimitea mesajele iubitului ei în care îl ruga să vină să o ia, deoarece primarul îi face avansuri de natură intimă. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

  • Adolescenta:  Iub, vino la Botoroaga.
  • Iubitul victimei:  Nu.
  • Adolescenta:  M-a luat primarul...
  • Iubitul victimei:  De ce?
  • Adolescenta:  Nu ştiu.   Voia să mă pupe..
  • Iubitul victimei:  Sună-mă!

Citește și: „Tatăl meu se lăuda că a avut o relație cu mine, că ne-am iubit”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria grea pe care a avut-o

„Am sunat-o, am întrebat-o unde este, mi-a spus că în primărie, cu domn' primar, s-a întrerupt. Dumnealui i-a spus că de ce mi-a spus că e cu el în primărie, a luat-o de mână, a dat-o afară, a urcat-o în maşină şi să o ducă în faţa parcului", mai spune iubitul victimei, potrivit Observator.

Mihail Cojocaru nu recunoaște faptele. 

Primarul nu este la prima abatere de acest tip

Primarul comunei Botoroaga era pe punctul de a mai face o victimă. 

„Veneam de la şcoală, eram pe trotuar, iar domnul primar era cu maşina şi trecea pe lângă mine. M-a claxonat, m-am dus la el şi mi-a spus că trebuie să merg la primărie să vorbim despre ceva, despre ce ar trebui să-i dea lui mami", mărturiseşte o altă posibilă victimă.

Avansurile ar fi început din biroul său.

„Mi-a spus dacă îi dau voie să mă sărute, i-am spus că nu. Mi-a luat mâinile, mă ţinea de mâini, nu cu forţa, nu trăgea de mine, dar m-a pupat pe obraz",  a mai spus fata atunci.

După gravele acuzații, bărbatul a fost exclus din partid și se află pe mâna poliţiei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.