„M-a pus să aleg între el și mama”. De ce a lipsit Marius Elisei de la înmormântarea Mioarei Roman. Detaliul uluitor făcut public de Oana Roman

Autor: Diana Bostan

Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman

Sursa: Instagram: Elisei Marius/ Facebook

Mioara Roman a fost condusă, luni, pe ultimul drum de către familie și apropiați. Cu toate acestea, unul dintre marii absenți a fost chiar Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația pe care mama ei o are cu soțul ei, Marius Elisei. Vedeta a menționat faptul că acesta ar fi pus-o să aleagă între el și mama ei.

De ce a lipsit Marius Elisei de la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman s-a stins din viață în noaptea de 21-22 februarie, fiind condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie.

În ciuda neînțelegerilor apărute în urma divorțului, mulți se așteptau ca Marius Elisei să fie alături de mama fetiței sale într-un moment atât de dificil, însă acesta nu a fost prezent la înmormântarea Mioarei Roman.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Marius Elisei nu ar fi avut o relație bună nici cu mama Oanei, acesta fiind chiar nemulțumit de faptul că Mioara Roman ar fi stat o perioadă la ei acasă.

Oana Roman a declarat că ea și Marius Elisei au avut parte de o ruptură în anul 2020, atunci când fostul soț ar fi pus-o să aleagă între el și mama ei.

Citește și: „Eu una nu pot să plâng”. Ce s-a întâmplat cu Calina, nepoata cea mare a Mioarei Roman, în ziua înmormântării. Catinca Roman a răbufnit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Prima ruptură importantă despre care am vorbit atunci amândoi a fost în luna decembrie 2020, atunci când motivul a fost mama. Pentru că el m-a pus să aleg între el și mama, mama stând cu noi în acea perioadă și evident că nu s-a pus problema. I-am explicat că mama este mama, că mama este bolnavă și că eu trebuie să am grijă de ea. Ăla a fost momentul în care el a spus că „Plec, divorțăm”.

Eu nu l-am oprit”, a declarat Oana Roman, potrivit  Spynews.ro.

Marius Elisei și Mioara Roman nu se înțelegeau

Oana Roman a dezvăluit că Marius Elisei nu a fost deloc încântat de ideea ca mama sa, Mioara Roman, să locuiască în aceeași casă cu ei. Aceasta a fost una dintre cauzele care au condus la decizia fostului soț de a părăsi căminul conjugal.

Citește și: Oana Roman a chemat ambulanța în miez de noapte! Ce a pățit vedeta, la doar două zile de la înmormântarea Mioarei Roman

Oana a subliniat că nu a dorit să îi pună piedici lui Marius în a-și urma calea și a preferat să îl lase să plece, în ciuda momentelor dificile pe care le-a trăit în urma acestei despărțiri.

„Deja nu mai eram foarte bine în acea relație. Problema e că el nu a crezut nicio secundă că eu nu o să-l opresc, numai că eu nu l-am oprit, a plecat, s-a mutat, avea și bani foarte mulți atunci, pentru că începusem site-ul și funcționa foarte bine, banii erau ai lui, firma era a lui”, a mai declarat Oana Roman pentru sursa menționată anterior.