„M-a speriat” Dan Negru, revoltat de modul în care statul român a gestionat situația românilor din Israel

Author: Laura Macovei
Actualizat: 16 oct 2023, 11:32

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel” Dan Negru, revoltat din cauza nepăsării cu care sunt tratați românii din Israel

Sursa: Dan Negru Instagram

Războiul din Israel, dar și gestionarea situației pentru românii aflați acolo a stârnit multă revoltă din partea prezentatorului TV Dan Negru.

În contextul războiului dintre Israel și Palestina, mesajele nu au încetat să curgă zilele acestea pe rețelele sociale. Fie că vorbim de mesaje de compasiune, revoltă sau solidaritate, și oamenii publici au făcut declarații cu privire la situația cu care se confruntă țara sfântă. 

Dan Negru, revoltat de situația românilor din Israel

Prezentatorul TV Dan Negru a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care face referire la cum statul îi tratează indiferent pe românii repatriați în Israel.

„M-a speriat umilința cu care statul i-a tratat pe românii repatriați din Israel. Măcar în declarații să fi fost mai umani!

„Statul nu face caritate” a spus guvernu' și i-a suprataxat la bani pe toți cei care s-au repatriat cu Tarom. Ba da! Statul trebuie să și dea, nu doar ne ia!”

Vedeta Kanal D a făcut apel în acest caz la bunătate și, nu în ultimul rând, umanitate.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: „Îi cer iertare” Dan Negru i-a promis vecinului său că îi va face dreptate. 20 de ani mai târziu, vedeta TV regretă că nu i-a putut îndeplini dorința

„Așa cum statul a ajutat financiar cetățenii ucraineni care fug de război, o poate face și cu românii care fug de război! Până și bulgarii și-au repatriat gratuit cetățenii.

Spaniolii, portughezii și multe alte țări au făcut-o! Statul român și-a suprataxat cetățenii în caz de forță majoră! Speriați-vă! La un posibil cutremur, statul ne va taxa salvarea de sub dărâmături! Fiți umani măcar în declarații! Învățați bunătatea!

Bunătatea e singura măsură a omului! ” a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

Mesajul plin de compasiune transmis de Dan Negru

Lipsa iubirii aduce moartea ”, a mai fost unul din multele mesaje postate de prezentator în aceste zile. Potrivit acestuia, războaiele, în general, au loc atunci când nu mai există iubire: între popoare, între oameni. 

Citește și: Maia Morgenstern, apel disperat după atacurile din Israel „M-a sunat plângând” Ce se întâmplă cu familia actriței în aceste momente

Din nefericire, cei care au cel mai mult de suferit de pe urma conflictului dintre Palestina și Israel sunt civilii, oameni nevinovați care au fost prinși la mijloc. 

Din cauza războiului nu doar iubirea moare, dar și umanitatea. În prezent, peste 1.500 de oameni au fost uciși de teroriștii Hamas.