„M-a sunat aseară mama cu glasul îndurerat”. Mama Geta, în lacrimi alături de fiul cel mare, Culiță Sterp! Motivul pentru care nu și-a putut stăpâni lacrimile

Autor: Diana Bostan

Mama Geta, în lacrimi alături de Culiță Sterp.

Sursa: Instagram: Culiță Sterp

Mama Geta a izbucnit în lacrimi alături de fiul cel mare, Culiță Sterp. Artistul a postat întregul moment pe contul său personal de Instagram.

Culiță Sterp și-a vizitat mama, motiv mare de bucurie pentru aceasta. Mama Geta nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care și-a strâns fiul cel mare în brațe.

Citește și: Vestea dată de Geta Sterp! Ce se întâmplă cu ea, după ce a rămas însărcinată: „Anul ăsta am scăpat...”

Mama Geta, în lacrimi alături de Culiță Sterp

Culiță Sterp și-a impresionat fanii cu o postare făcută în secțiunea Instastory. Artistul a postat un clip video în care apare alături de mama Geta, iar aceasta este extrem de emoționată. După mai multe concerte, artistul și-a făcut timp pentru a-și vizita mama, moment în care mama Geta a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Getuța Sterp, noi detalii despre sarcină! Sora lui Culiță Sterp a dezvăluit în câte luni este însărcinată: „Nu prea știa nimeni”

Artistul a ales și o piesă în ton cu întregul moment, piesă ale cărei versuri vorbesc despre dorul unui mame față de copilul ei. Și cum nimic nu este întâmplător, piesa de pe fundal este interpretată chiar de Culiță Sterp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„M-a sunat aseară mama cu glasul îndurerat/ Nu putea nici să vorbească, dar m-a întrebat/ Acasă când mă întorc/ Că se topește de dor/ Că e singură și fără ajutor”, sunt versurile piesei interpretate de Culiță Sterp.

Ce înțelegere a făcut Culiță Sterp cu Mama Geta și Daniela Iliescu

Cu toții știu că relația dintre Daniela Iliescu și Mama Geta este una tensionată, întrucât mama lui Culiță Sterp a dat de înțeles acest lucru într-o emisiune TV, acum câteva luni.

De asemenea, și iubita artistului a vorbit de mai multe ori de gesturile urâte pe care le au unii membri din familia lui față de ea. 

Citește și: Culiță Sterp, prins la mijloc între Daniela Iliescu și Mama Geta: „De dragul meu să vă înțelegeți”. Ce înțelegere a făcut artistul cu mama și logodnica lui

Pe fondul neînțelegerilor dintre mama și soția lui, Culiță Sterp a fost întrebat de Adiță, moderatorul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, despre părerea pe care o are vizavi de această situație complicată dintre cele două.

Manelistul a explicat că, dacă nu se pot înțelege sub nicio formă, cel puțin să păstreze o relație decentă și să nu mai intre în conflicte, de dragul lui.

„Mamă, sunt copilul tău, Daniela, sunt bărbatul tău, încercați, din respect pentru mine, de dragul meu, să vă înțelegeți, dacă se poate, dacă nu, să menținem o relație cât de cât bună”,  le-a spus Culiță Sterp celor două femei din viața lui, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.