”M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit” Cum a început povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 27 oct 2022, 22:30

Cum a început povestea de dragoste dintre Paula Seling și Radu Bucura

Paula Seling și Radu Bucura s-au cunoscut în adolescență, pe vremea când artista avea doar 16 ani, iar nouă ani mai târziu au reluat legătura și s-au căsătorit.

Vestea că Paula Seling și Radu Bucura au divorțat a zguduit showbizul românesc. Zvonurile în ceea ce privește despărțirea celor doi au început după ce artista și-a angajat un nou manager, de altfel fiind și cel care a confirmat că cei doi au divorțat. După un mariaj de 17 ani, Paula și Radu au decis să pună punct poveștii lor de dragoste, care a început încă din adolescență, și să meargă pe drumuri separate.

Paula Seling: „La 18 ani am făcut autostopul pentru el”

Paula și Radu s-au cunoscut în 1996, la un festival de muzică din Năvodari, artista având la acea vreme vârsta de 16 ani. 

,,Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani.  

Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan”, a declarat Paula Seling într-un interviu acordat în trecut de aceasta.

Citeste si: Paula Seling a divorțat?! Radu Bucura, primele declarații: "Da, este adevărat nu mă mai ocup de activitatea ei”

La acea vreme, cei doi au făcut schimb de adrese pentru a-și trimite scrisori unul altuia, iar din acel moment Paula a purtat constant în ghiozdanul ei o poză cu Radu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Primul pas a fost făcut chiar de artistă, care i-a scris prima fostului ei soț, dar acesta nu i-a răspuns. Relația lor a început abia nouă ani mai târziu, când Radu a căutat-o pe vedetă, iar de atunci iubirea lor a crescut în fiecare zi tot mai mult.  

”Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns.

M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit”, a completat artista în cadrul aceluiași interviu.

Paula Seling și Radu Bucura au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape două decenii. Nunta a avut loc în 2005, în mare secret, așa cum a avut loc și divorțul celor doi, care a fost confirmat de noul manager al artistei, după ce Radu Bucura a declarat că nu se mai ocupă de activitatea profesional a artistei.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.'

 a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru   Click!. 

Citeste si: Paula Seling, la un pas moarte! Artista a trecut prin momente teribile! "Era cât pe ce să cad de acolo" Ce dezvăluiri tulburătoare a făcut în platoul Teo Show!