„M-a surprins când s-a căsătorit” Raluca Marina, adevărul despre relația alături de Culiță Sterp

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 nov 2023, 17:10

„M-a surprins când s-a căsătorit” Raluca Marina, adevărul despre relația alături de Culiță Sterp

Sursa: Captură YouTube/Instagram Culiță Sterp

Raluca Marina, „Plușica” de la Puterea Dragostei, a vorbit despre relația alături de Culiță Sterp și ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi în urmă cu câțiva ani.

Invitată în emisiunea „Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Raluca Marina a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artistul.

Raluca Marina a avut o relație alături de Culiță Sterp timp de 3 ani de zile. Aceasta a mărturisit că a fost puțin șocată când a aflat că acesta s-a însurat, deoarece îl știa drept un bărbat căruia îi place să se distreze cât mai mult.

De ce s-au despărțit Raluca Marina și Culiță Sterp?

Bruneta a mărturisit că relația dintre ea și Culiță nu a fost cea mai frumoasă, mai ales spre final, iar aceștia au decis să pună capăt și să meargă fiecare pe drumul său.

Citește și: “Nu este primul bărbat cu bani care apare în viața mea” Daniela, adevărul despre relația cu artistul Culiță Sterp

„Nu o pot numi relație. A fost o perioadă în care noi ne-am cunoscut, nu am fost compatibili, clar, și a mers fiecare pe drumul lui.

Noi am fost în cunoaștere. M-a surprins Culiță când s-a căsătorit, pentru că îl știam un băiat căruia îi place distracția. Nu știu dacă am ajuns să fiu îndrăgostită de el, pentru că nu am trecut de perioada de cunoaștere.

Niciunul nu a simțit să meargă mai departe”, a declarat aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Marina a slăbit 20 de kilograme și arată incredibil

Raluca Marina sau „Plușica”, după cum o numeau foștii colegi de la „Puterea Dragostei”, a slăbit extrem de mult, iar acum arată mai bine ca niciodată și cel mai important, se simte bine în pielea ei.

Raluca Marina a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din emisiunea  Puterea dragostei,  sezonul 1.

Deși aceasta l-a plăcut mult pe Daniel, relația lor nu a rezistat. 

Citește și: Bat clopotele de nuntă pentru Culiță Sterp! Artistul și logodnica lui sunt pregătiți să-și unească destinele: „Ne-am bătut capul cu toate detaliile”

Plușica a părăsit emisiunea și a decis că e nevoie de o schimbare majoră în viața ei, așa că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge la greutatea dorită. 

Acum, bruneta a ajuns de nerecunoscut, ba chiar are o siluetă de invidiat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.