''M-ai făcut acritură'' Bianca a răbufnit, după ce a fost criticată de Laurențiu. Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” luni, 6 noiembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 nov 2023, 20:00

Bianca și Laurențiu

Bianca și Laurențiu, la cuțite?! Concurenții își vor spune replici acide în ediția de luni, 6 noiembrie.

Se încing spiritele în „Casa iubirii” luni, 6 noiembrie. Bianca susține că a fost aspru criticată de Laurențiu, dar concurentul nu recunoaște. Aflați ce se va întâmpla cu cei doi concurenți, luni, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D! 

Citește și: "M-am săturat" Lorena, într-un conflict fără sfârșit cu fetele din Casa iubirii. Concurenta răbufnește și pleacă. Laurențiu intervine în scandal: "De fiecare dată când zice ceva săriți toate!"

Tensiuni aprige în Casa iubirii! Bianca și Laurențiu, schimb de replici aprige!

Săptămâna începe compromițător în Casa Iubirii. Se pare că tensiunile dintre Bianca și Laurențiu nu s-au ameliorat. Bianca are o reacție extrem de nervoasă în clipa în care află că Laurențiu i-a criticat aspectul fizic și comportamentul.

Tensiunea crește luni în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii”. Bianca nu mai suportă situația dintre ea și Laurențiu.

Astfel, concurenta îi spune verde în față tot ce a auzit că a spus despre ea! Se pare că șatena nu vrea să pună punct acestui subiect și continuă să facă noi dezvăluiri.

''M-ai făcut acritură, murătură. Să stau în banca mea... că nimeni nu mă vrea pe pământul ăsta. Ce ai mai zis?'', i-a spus Bianca lui Laurențiu.

Lucrurile vor scăpa de sub control în ediția de luni, 6 noiembrie, a emisiunii Casa iubirii. Discuțiile

dintre concurenți se vor accentua, iar fanii emisiunii matrimoniale vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Totodată, Ionuț va interveni și el în conflictul dintre Bianca și Laurențiu și va încerca să îi ia apărarea iubitei lui.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

''Toată lumea se leagă de aspectul fizic al Biancăi, eu nu mai înțeleg ce se întâmplă în casa asta'', susține Ionuț.

Citește și: Geani, primele declarații după ce a fost eliminat din Casa iubirii! „Sunt supărat pe mine că am părăsit competiția prea devreme!” Iată care este marele lui regret

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii.

Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 6 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?