"M-ai lasat lung. Tinuta asta iti vine...repede"/ "Iti vine foaie-verde stalp..." Razvan Ciobanu ii cere explicatii lui Maurice de ce nu se potriveste funda cu sweater-ul Nabei:"Nu au nicio treaba pe fata Pamantului..." Cei doi s-au contrazis pe toata dur

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 sep 2017, 16:48

Atat Raluca cat si Maurice nu au fost deloc impresionati de styling-ul facut de Naba si asta din cauza asocierii gresite a unor elemente vestimentare.

M-ai lasat lung. Tinuta asta iti vine..repede, adica nu iti vine. Iti vine repede. Mai, Titirca...daca tu imi spui mie ca sunt obligat in a explica de ce acest sweater nu se potriveste cu pantalonii si cu funda...Swater-ul cu funda nu se potrivesc. Maneca cu funda nu au nicio treaba pe fata Pamanatului. Imi plac botinele, imi place funda, poti pastra pantalonii si camasa, insa nu arata bine alaturarea de piese", a spus Maurice.

"Si bunicul avea o pereche de pijamale asa...Mie imi place ce ai facut. Mix-ul este foarte interesant si este curajos ceea ce ai facut", a fost de parere Iulia Albu.

"Rade carou de oala sparte. Manusi ca vine iarna", a ironizat-o Raluca pe Iulia.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.