“M-ai pus pe mine într-o postură penibilă”. Cosmin este pe punctul de a pune punct relației cu Ștefania. Cum a reacționat concurenta în fața acuzațiilor

Autor: Diana Bostan

Ce se va întâmpla cu Ștefania și Cosmin

Sursa: Kanal D

Cuplul format din Cosmin și Ștefania este pe cale să se destrame după gala incendiară de duminică. Iată la ce concluzie a ajuns Cosmin după ce și-a văzut iubita în camera roșie cu Antoni!

Situație tensionată în ”Casa iubirii”. Cosmin este pe cale să pună punct relației cu Ștefania după gesturile sale din camera roșie. Concurentul este de părere că nu ar putea trece peste așa ceva!

Ce decizie a luat Cosmin în privința Ștefaniei

În ediția de luni, 27 mai, concurenții i-au lăsat pe Cosmin și Ștefania să lămurească situația în care se află.

În gala de duminică, Cosmin a văzut imaginile cu iubita sa și Antoni din camera roșie și susține că aceasta ar putea avea o atracție față de el.

Citește și: Ștefania și Cosmin din ce în ce mai aproape de o despărțire definitivă! „M-am simțit trădat! M-am simțit dezamăgit de tine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, luni, 27 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

M-am tot gândit la toate momentele pe care le-am văzut în gala referitoare la camera roșie și la ce s-a întâmplat după. Vreau să mă adresez Ștefaniei, să-i spun că eu pot înțelege faptul că ești micuță ca și vârstă, că nu ai maturitatea sentimentală necesară. Pentru chestia asta eu te iert ca om, dar ca iubită nu știu dacă o să pot trece cu vederea.

M-ai pus pe mine într-o postură penibilă, eu m-am simțit trădat, dezamăgit de tine .”, a spus Cosmin.

În tot acest timp, Ștefania a păstrat tăcerea și nu a dorit să-i dea o explicație iubitului său. Deși Cosmin a insistat, Ștefania nu a dorit să vorbească, lucru care l-a scos din sărite pe Robi. Acesta susține că Ștefania a zâmbit în momentul în care Antoni a apărut pe conexiune, însă fetele au sărit în apărarea acestuia.

Ce se va întâmpla între Ștefania și Cosmin

Antoni susține că deși Cosmin a fost deranjat de atitudinea iubitei sale, aceasta încă reprezintă o prioritate pentru el, motiv pentru care o protejează și încearcă să o înțeleagă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cosmin: Prefer să cred că este un moment greu pentru ea și de asta nu vrea să vorbească.

Citește și: Concurenții au hotărât soarta lui Antoni în Casa iubirii! Își va continua sau nu periplul în cadrul show-ului? „Am emoții!” Andreea Mantea a anunțat verdictul Galei

Întrebat dacă ar putea trece peste ceea ce a făcut Ștefania, Cosmin a mărturisit faptul că nu poate lua o decizie până nu va vorbi cu Ștefania.

Băieții sunt de părere că Ștefania se complace în această situație și nu dorește să lămurească această situație.

Cosmin: Prefer să mi se spună adevărul în față decât să trăiesc în minciună.

Pe de altă parte, Cosmin încearcă să o înțeleagă pe Ștefania, aceasta fiind mai mică decât el și fără prea multă experiență în ceea ce privește relațiile.

Iată momentul din ediția de azi, 27 mai, a emisiunii ”Casa iubirii”: