„M-am hotărât! Nu mai vreau să fiu prost”. Dan Negru, mesaj tranșant în mediul online, după rezultatele înregistrate în sportul de performanță

Autor: Andreea Buinoschi

Dan Negru este complet dezamăgit de ceea ce se întâmplă cu fotbalul românesc și nu numai

Sursa: Facebook

Dan Negru nu vrea să mai audă de finanțarea sportului de performanță, în România, deoarece rezultatele obținute până acum lasă mult de dorit, iar fotbalul este una dintre categoriile care nu se bucură de realizări pe măsură.

Dan Negru s-a arătat profund dezamăgit de stadiul în care fotbalul din România se desfășoară. Prin intermediul unui nou mesaj postat în mediul online, prezentatorul de la Kanal D a precizat că banii folosiți pentru finanțarea acestui sport sunt în zadar, căci sportivii de performanță pleacă în străinătate, unde sunt mai apreciați și unde există condiții mult mai bune.

Dan Negru, dezamăgit de fotbalul din România

Dan Negru este complet dezamăgit de ceea ce se întâmplă cu fotbalul românesc și nu numai, fiind de părere că obiectivele atinse până acum nu sunt suficient de mari cât să merite să finanțeze această latură mai departe.

Prezentatorul își dorește ca banii pe care îi plătește statului să fie folosiți pentru finanțarea infrastructurii sportive sau a sportului școlar, deoarece, în acest fel, ar putea exista o șansă ca fotbalul românesc să devină mai vizibil și mai calitativ.

„M-am hotărât! Nu mai vreau să fiu prost! Nu mai vreau să finanțez din taxele mele sportul de performanță. Să-l ia privații! Banii mei să se ducă spre infrastructura sportivă sau spre sportul școlar unde sunt și copiii mei.

Fotbalul e ca educația, pe bani de la buget. Nu sunt bani de educație dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță.

Educația exportă creiere in fiecare an.

Citește și: „Va fi umilit”. Dan Negru, reacție dură pe internet: „Necăjit, hărțuit de administrație”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotbalul românesc nu mai exportă nimic. 80% dintre olimpicii români pleacă pentru că sunt doriți in alte țări. 100% dintre fotbaliștii români nu pleacă pentru că nu-i vrea nimeni. M-am uitat zilele astea la derby-uri. Fotbalul românesc nu mai e în stare să umple stadioane nici măcar la meciuri cu miză!

Dar eu, prostul, finanțez prin fotbal orgolii, primari, găști! Dar când un prost spune ca e prost, e semn bun! Înseamnă ca se deșteaptă! N-oi fi singurul!”, a transmis Dan Negru, în mediul online.

Dan Negru susține educația de calitate

În urma protestelor care s-au iscat în sistemul educational, Dan Negru a postat mai multe mesaje în mediul online prin care susține că o minte educate este cea care poate schimba lumea și cea care nu poate fi manipulată.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Gică Hagi. Dan Negru a rămas fără cuvinte: „Atunci am întâlnit mentalitatea lui Hagi”

Prin urmare, acesta este de acord ca sistemul educațional să primească ceea ce merită, direct proporțional cu importanța pe care școala o are în viața oricărui om.