„M-am împiedicat pe scări și am căzut”. Ce a pățit Raluca Bădulescu? Jurata de la „Bravo, ai stil!” a povestit cum s-a întâmplat incidentul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 17 iul 2023, 13:45

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor persoanelor publice, comentariile mai puțin frumoase ajung și pe paginile Ralucăi Bădulescu

Sursa: Captură Video

Raluca Bădulescu a povestit, cu zâmbetul pe buze și cu mult umor, cum, în urmă cu doar câteva zile, a căzut pe scări din cauza neatenției. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a făcut haz de necaz și a povestit totul, în cadrul emisiunii Alexandrei Ungureanu.

Raluca Bădulescu a fost invitata Alexandrei Ungureanu, în emisiunea „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouYube theXclusive. Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a vorbit despre deschis atât despre comentariile răutăcioase pe care le primește în mediul online, cât și despre momentul amuzant prin care a trecut recent.

Raluca Bădulescu s-a împiedicat pe scări

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai sincere și mai asumate persoane din spațiul nostru monden și, de fiecare dată când face câte o declarație, povestește totul, fără nicio reținere. Recent, aceasta a vorbit despre un moment amuzant prin care a trecut, atunci când, din cauza neatenției, a căzut pe scări.

Citește și: „Nu știu cum se face că nu reușești o direcție stilistică care să funcționeze” Raluca Bădulescu a luat-o la bani mărunți pe Ioana. Ținuta concurentei, sancționată

„Zilele trecute, am căzut pe scări. Eu urcam scările, puțin iute. Eu mă vedeam nebună, așa, un pic, noroc că mă țineam de balustradă. Am alunecat ca o toantă, că sufeream de modă. Jensii erau prea lungi, tocurile erau prea înalte, am călcat pe aia și m-am tăvălit. M-am împiedicat ca o tută pe scări și am căzut, au sărit toate alea din geantă, bananele, ciocolățelele”, a povestit Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum se descurcă jurata cu vorbele mai puțin frumoase din mediul online

Așa cum se întâmplă în cazul tuturor persoanelor publice, comentariile mai puțin frumoase ajung și pe paginile Ralucăi Bădulescu. În ciuda acestui lucru, jurata nu se lasă afectată de ele, deoarece consideră că fiecare persoană are dreptul la liberă exprimare.

Mai mult decât atât, aceasta este obișnuită, încă de acum mulți ani, cu astfel de comentarii răutăcioase, motiv pentru care, nu mai este atât de afectată.

Eu sunt foarte mulțumită, sunt foarte bine. Fiecare e liber să aibă orice părere, pentru că trăim într-o țară liberă, respect părerile celorlalți, le respect opiniile. Este Instagram-ul liber. Eu nu șterg niciodată comentariile de hate (n.r.

de ură), chiar nu le șterg, decât cele care întrec limita limbajului sau ceva de genul acesta.

În rest, I am OK (n.r. sunt bine). Până la urma urmei, nici puii de câine nu sunt pe placul tuturor, am mai zis eu vorba asta de câteva ori(...) E normal să nu ne placă toți. Unii ne plac, unii nu ne plac, nu am o problemă cu hate-ul.

Citește și: „Ai lucrat cu stilist o mare perioadă” Andreea a fost din nou pusă la zid de către jurați: ”Ai vârful cizmelor dezlipit”

Unde suntem noi altă generație, termenii ăștia, tot ce face lumea pe online, am crescut cu ele, practic, de-a lungul timpului și ne-am tăbăcit. Le iau ca atare. Sunt părerile oamenilor, le respect, it is OK (n.r. este bine)”, a mai dezvăluit aceasta.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?