”M-am îndrăgostit de ea” Întorsătură neașteptată în Casa Iubirii! După ce a lăsat-o cu ochii în soare, acum își dorește o relație cu ea. Decizia radicală pe care a luat-o unul dintre concurenți

Author: Madalina Maftei

Robert face cale întoarsa către Mihaela 

Sursa: Captură KANAL D

Unul dintre concurenții din Casa Iubirii a luat o decizie neașteptată, după ce a mărturisit, la un moment dat, că nu-și dorește să formeze un cuplu cu fata care îi făcea ochi dulci. Ei bine, acum, lucrurile au căpătat o întorsătură incredibilă, iar bărbatul a luat o decizie neașteptată.

Mihaela și Robert s-au aflat în tatonări, la un moment dat, deși concurenta era complet aprinsă după chipeșul bărbat, ei bine, la acea vreme, concurentul a mărturisit că nu-și dorește nimic cu ea. Se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar Robert și-a schimbat complet părerea.

Ce l-a determinat pe Robert să se întoarcă din nou în brațele Mihaelei?

După ce i-a spus clar și răspicat că nu-și dorește să formeze un cuplu cu ea, se pare că Robert a ajuns la gânduri mai bine și își îndreaptă, din nou, atenția

către Mihaela. Băieții din Casa iubirii au rămas muți de uimire, căci nu se așteptau la o asemena decizie din partea lui Robert. Toată lume se întreabă ce l-a determinat să se întoarcă din nou către Mihaela.

Robert: Dacă nu ai conexiunea aia din prima și nu ești sigur, ai un procentaj acolo, destul de mare, că nu va merge bine, îți e teamă sa faci pasul ăsta, pentru a nu face rău.

Radu: Păi, acum cum te-a gândit să cucerești fetele cu care nu ai avut un prim impact?

Robert: Totul e posibil. Eu am și spus, în ultima mea relație nu am avut primul impact și după 5-6-7 luni m-am îndrăgostit de ea.

Citește și: „Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina”. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu sora lui Radu de la „Casa Iubirii”. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

Mihaela și Robert, în camera roșie 

Mihaela și Robert au avut cameră roșie după mult timp. Din prima clipă în care l-a văzut pe Robert, Mihaela s-a lăsat copleșită de emoții. Sentimentele pe care le are pentru el sunt vizibile, oare vor ajunge la aceleași gânduri și vor forma un cuplu în Casa Iubirii?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pentru că nu și-a dorit să vină cu mâna goală, Mihaela i-a adus lui Robert o pară, bărbatul a rămas surprins de gestul ei, mai ales că perele sunt fructele lui preferate.

Mihaela: Sper să nu te superi, la jocul pe care l-ai propus tu.

Robert: Nu! De ce să mă supăr.

Mihaela: Nu te-am pupat pe buze intenționat.

Robert:Unicul lucru care m-a deranjat a fost Bianca, că s-a dus...

Mihaela: Dacă te supărai?

Robert: Dacă ea este geloasă, să mă atingă pe fund...putea să facă același lucru pe care l-a făcut Lorena...Nu-mi place să fiu împins de la spate.

Citește și: Concurenta a năvălit în casa băieților și l-a lovit pe Robert. Băieții rămân înmărmuriți, în ediția de joi, 11 mai, a emisiunii Casa Iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D