''M-am săturat de el!'' Aleyna, în lacrimi! Concurenta merge cu Marius în Camera Roșie. Incredibil cum reacționează Ștefan! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, luni, 11 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 mar 2024, 21:00
video Foto(4)

Luni, 11 martie, Aleyna și Marius merg în Camera Roșie. Concurenta răbufnește și izbucnește în lacrimi. Ce o deranjează pe brunetă?

Fanii emisiunii Casa iubirii vor asista luni, 11 martie, la o ediție de-a dreptul incendiară, în care tensiunile vor pluti în aer. O situație neașteptată precipită atmosfera din casă. Marius merge în Camera Roșie cu Aleyna, unde îi face o mărturisire care o lasă fără cuvinte. Iată ce se va întâmpla în noua ediție a emisiunii!

Citește și: "Nu te jignea, dacă tu nu îl jigneai prima!" Mama lui Robi, discuție între patru ochi cu Julia! Ce au mărturisit cele două femei

Marius, declarație neașteptată. Aleyna izbucnește în lacrimi

Săptămâna începe cu multe controverse și răsturnări neașteptate de situație. În ediția de luni, 11 martie, predomină o atmosferă tensionată și apăsătoare, după ce Marius face declarații neașteptate. Concurentul dă de înțeles că bruneta îl place, iar sentimentul e reciproc. 

Marius:  ''Am văzut când a fost Aleyna în club, s-a distrat foarte mult.

Mă uitam pe Instagram și am văzut, mi-a apărut că m-a băgat la prieteni apropiați.''

Ștefan: "Pe mine nu mă mai băgați, nu are sens."

Patrick: "Aleyna, poți crede că nu te judecă absolut nimeni? Dacă ai ceva de spus, doar lui Ștefan îi poți spune. Reacția lui, oricum, a spus tot, clar l-a deranjat. Dacă tu asta ai simțit să faci, Aleyna, de ce nu îți asumi până la capăt? Da, am vrut să vadă Marius, mi-e simpatic."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Mai mult, Marius decide să meargă cu Aleyna în Camera Roșie. Declarațiile lui Marius o fac pe concurentă să răbufnească, iar Ștefan rămâne fără cuvinte.

Marius: "Nu mai pot să stau așa, știi cât de dor mi-a fost de tine? Mi-a fost foarte dor de tine."

După Camera Roșie cu Marius, Aleyna simte că lucrurile au scăpat de sub control și nu mai poate gestiona nicio situație. Astfel, bruneta ajunge la capătul puterilor și izbucnește în lacrimi.

Aleyna: "Nu mai pot. M-am săturat de el. Vorbesc serios, m-am săturat."

Citește și: „Îmi scriu multe fete”. Ce hotărâre a luat Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Larisa. Fostul concurent a dezvăluit ce a dus la sfârșitul relației dintre cei doi

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 11 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.