„M-am săturat de lipsă de respect!”. Lorena își va pierde cumpătul și va părăsi casa fetelor! Nu ratați o nouă ediție incendiară „Casa iubirii” pe 4 noiembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 nov 2023, 09:13

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Lorena își va pierde cumpătul din cauza fetelor.

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Lorena își va pierde cumpătul din cauza fetelor, iar Robert îi va atrage atenția Mihaelei să nu mai discute despre el.

Robert nu-i mai dă voie Mihaelei să vorbească despre el

Mâine, Laurențiu își va arăta interesul față de situația dintre Mihaela și Adelin.

„Adelin, Mihaela, ce ați cunoscut nou unul la celălalt?”, va întreba Laurențiu. 

Citește și: „Pe ea a plăcut-o tot timpul mai mult, eu sufeream și voiam să mă împac cu el!”. Mihaela a cedat și a izbucnit în lacrimi amare! Tânăra nu și-a mai putut stăpâni emoțiile după ce a văzut ce se întâmplă între Robert și Catinca

„Păi, a încercat să mă liniștească, a spus că o să fie alături de mine și că nu are mari așteptări din partea mea pentru că a zis că e cam grav”, va răspunde Mihaela.

„Nu vreau să mai vorbești despre mine, despre trădări, te rog frumos să nu mă mai asociezi”, va interveni Robert.

„Eu nu sunt ca tine, Robert, să mă arunc așa în brațele altei persoane”, va spune Mihaela.

„Nu mai inventa lucruri!”, va exclama Robert.

De pe margine, Catinca urmărește tot ce se întâmplă și îl strigă pe Robert să se oprească, făcându-i semn din ochi că nu are cu cine să se înțeleagă, referindu-se la Mihaela.

Citește și: Adelin este noul concurent care a venit în „Casa iubirii”! Tânărul a venit hotărât să le cucerească pe Mihaela și Catinca

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vlada va interveni cu o cerere care îl va face pe Antoni să se ridice și să plece. Concurenta îi va propune lui Adelin să facă smash or pass cu toate fetele din casă, adică să spună despre fiecare cu cine s-ar cupla și cu cine nu. 

Lorena își va pierde cumpătul și va părăsi casa fetelor mâine

Un gest făcut de Vlada la adresa lui Adelin o va face pe Lorena să-i atragă atenția.

Vlada i-a arătat lui Adelin ecusonul de lider pe care-l are în piept și l-a întrebat dacă știe ce înseamnă asta, iar Lorena îi va spune că nu e frumos să aibă gesturile acestea pentru că pare că amenință când aduce vorba de ecuson. Se pare că nu este prima dată când Vlada face acest gest.

„Nu-mi place nimic la tine”, va interveni Bianca.

„Vreau să vorbesc!”, va exclama Lorena, care va fi constant întreruptă de colegele ei. 

„De câteva zile vrei răzbunare”, va afirma Bianca.

„Nu vreau nicio răzbunare, sunt concurentă în Casa iubirii”, a mai spus Lorena, după care s-a ridicat pentru că a fost întreruptă de Bianca și a ieșit în curte.

„Gata, lăsați-mă, nu vreau să mai discut cu niciuna dintre voi, m-am săturat de lipsă de respect! Vorbiți toate, săriți pe mine, nu pot să spun absolut nimic pentru că toate săriți pe mine. Deci m-am săturat, gata!”, va exclama, nervoasă, Lorena.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 4 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.