"M-am săturat" Lorena, într-un conflict fără sfârșit cu fetele din Casa iubirii. Concurenta răbufnește și pleacă. Laurențiu intervine în scandal: "De fiecare dată când zice ceva săriți toate!"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 04 nov 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 4 noiembrie, la Kanal D.

În ediția de duminică, 4 noiembrie, atmosfera va fi în continuare destul de tensionată în Casa iubirii. Lorena își va pierde cumpătul din cauza concurentelor și va părăsi casa fetelor.

Citește și: Catinca nu se lasă afectată de părerile concurenților din „Casa iubirii”! Tânăra este hotărâtă să lupte pentru inima lui Robert

Lorena răbufnește și pleacă din casa fetelor 

Săptămâna a continuat în același registru al certurilor, în Casa iubirii. În ediția de astăzi, Lorena a răbufnit după ce fetele nu au lăsat-o să vorbească. Concurenta susține că de fiecare dată când vrea să spună ceva, fetele din Casa iubirii intervin și îi aduc acuzații grave.

Bianca este una dintre concurentele care o pune mereu la zid pe Lorena. Cele două tinere au devenit cele mai aprige rivale și au îngropat prietenia definitiv! Iată ce replici și-au spus cele doua concurente și cum a reacționat Laurențiu!

"Ascultați-mă un pic! Pot să vorbesc? Nu țipa la mine. Bianca, mă simt așa de câteva zile. Vreau să vorbesc. Am dreptul să vorbesc, pentru că sunt concurentă. Gata, lăsați-mă, nu vreau să mai discut cu niciuna dintre voi, m-am săturat de lipsă de respect! Vorbiți toate, săriți pe mine, nu pot să spun absolut nimic pentru că toate săriți pe mine. Deci m-am săturat, gata!"

În tot acest timp, Laurențiu s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea concurentelor și a criticat comportamentul acestora. Tânărul a subliniat că de fiecare dată când Lorena încearcă să spună ceva, celelalte concurente sar în capul ei și nu o lasă să se exprime liber. 

''Voi o atacați mereu. Așa mi se pare, sincer!'', susține Laurențiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „Așa a fost și în relația pe care am avut-o, pe mine m-a ținut în lanț mereu”. Vlada a izbucnit în lacrimi după ce și-a amintit de suferința din fosta relație! Antoni i-a adus aminte de trecut după ce a făcut o glumă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.