„M-am săturat să par personajul negativ”. Noi conflicte între Iris, Jasmine și Andreea! De la ce au pornit discuțiile dintre cele trei concurente

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2023, 02:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, s-au iscat noi discuții între Iris, Jasmine și Andreea.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil !”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, s-au iscat noi discuții între Iris, Jasmine și Andreea.

Noi conflicte între Iris, Jasmine și Andreea

Conflictele dintre Iris, Jasmine și Andreea nu se mai termină.

Astăzi, Iris a fost extrem de deranjată de un lucru care, conform opiniei sale, ține de bun simț. Concurenta s-a supărat că cele două colege ale sale, care au și întârziat la platou, s-au băgat în fața ei și i-au luat locul la coafat. 

Citește și: „Mama nu mă lăsa”. Cât de mult a schimbat-o competiția „Bravo, ai stil” pe Alexandra! Concurenta a prins curaj să facă un lucru de care se temea dintotdeauna

Lui Iris nu i s-a părut normal ca ea să ajungă la timp la platou și să-i fie luat locul la coafat, având în vedere că Jasmine și Andreea au și întârziat și au și intrat primele la stilizarea părului. Iris consideră că nu este obligată să fie „polițistă” pentru că celor două concurente le lipsesc cei șapte ani de acasă și spune că este sătulă să fie privită drept un personaj negativ pentru că atrage atenția asupra lucrurilor care nu i se par normale.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu vreau să stau aici să fiu polițistă, mi se pare o chestie de bun simț. M-am săturat, realmente, să par personajul negativ pentru că ajung să bat obrazul pentru niște chestii care țin de bun simț. Eu nu pot să mă pun egal la coadă cu cineva care așteaptă de la ora 09:00 când eu am venit de jumătate de oră la platou, nu mi se pare normal!”, a declarat Iris.

Jasmine consideră că Iris dramatizează 

Jasmine consideră că Iris dramatizează de fiecare dată când are ocazia și nu i se pare că este întemeiată supărarea ei. Concurenta este de părere că, de prea multe ori, colega ei se plânge, se dă lovită și consideră că i se cuvine dreptatea.

Citește și: „N-are finețe deloc”. Aza a fost stângace astăzi la „Bravo, ai stil”. Detaliile care au dus scăderea punctajului concurentei

„După ce a terminat Maria eu am așteptat la rând, nu am intrat pe ușă și m-am pus direct pe scaun. Mi se pare că doar ea trebuie să se descurce, doar ea trebuie să fie prima la păr, doar ei trebuie să i se aloce două ore la păr, dacă e o altă concurentă în aceeași situație imediat apăsăm butonul de victimizare”, a declarat Jasmine.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?