„M-am simțit atât de vinovată, zici că eu făcusem ceva” Oana Radu, dezvăluiri inedite despre moartea prin incendiere a fostului ei iubit

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 sep 2024, 11:23

Oana Radu își aduce aminte cu groază de momentul în care fostul său iubit a fost incendiat în scara blocului

Sursa: Captură KANAL D

Oana Radu a vorbit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”despre cel mai șocant moment din viața sa, atunci când fostul său iubit a fost incendiat de către un vecin din bloc.

Deși au trecut câțiva ani, Oana Radu își aduce aminte cu groază de momentul în care fostul său iubit a fost incendiat în scara blocului, de către un vecin. Din păcate, în ciuda faptului că medicii au intervenit rapid, acesta s-a stins la spital, după câteva zile de suferință. La acea perioadă, artista a luat toată vina asupra ei. Care a fost motivul?

Cât de mult a afectat-o pe Oana Radu moartea fostului său iubit

Oana Radu a rememorat clipele de coșmar pe care le-a trăit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” atunci când fostul său iubit, Alin Suflea, dar și mama lui, au fost atacați, în scara blocului în care locuiau, din Craiova, de către vecinul lor, cu un cocktail molotov. Acesta a ajuns în stare gravă la spital, cu peste 75% arsuri pe suprafața corpului, iar la scurt timp bărbatul a decedat.

Mama lui a reușit să scape cu răni ușoare.

Oana Radu și Alin Suflea au trăit împreună o relație de iubire timp de doi ani, dar, după cum a menționat artista, cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, dinainte să se întâmple incidentul.

Denise Rifai a întrebat-o pe artistă cât de șocată a fost aceasta după incendierea iubitului său, iar Oana Radu a răspuns fără să ezite: „În ultimul an de zile, eu și Alin locuiam în aceiași casă, dar nu mai aveam practic o relație de nici un fel.

Mama și sora lui știau foarte bine situația dintre noi. Încercau cumva să ne ajute să spargem acest cerc toxic care era destul de greu și într-o zi, când el a plecat la Craiova să dea un examen, pentru că se înscrisese la o școală de asistenți, în speranța că își va găsi un job și o carieră în Craiova, pentru că noi ne mutasem în București, am primit un telefon de la sora lui care mi-a spus că cineva i-a dat foc, că l-a ars.
A fost un șoc, a fost groaznic, a fost cea mai grea perioadă din viața mea și nu știu, sincer, cum cineva poate să rămână lucid după așa ceva. Eram atât de supărată pe mine, pentru că, eu în ultimul an, nemaiavând nici o relație cu el tot încercam să caut soluții ca să pot să îl conving să plece să ne putem despărți amiabil, să facem cumva și în momentul în care am aflat treaba asta, m-am simțit atât de vinovată, zici că era vina mea.
Zici că eu făcusem ceva.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

Ce reacție a avut Oana Radu după aflarea veștii?

La aflarea veștii artista a fost atât de șocată încât ar fi fost în stare de orice pentru a-l ajuta, chiar să muncească în plus, doar să știe că acesta este bine.

„Eram în stare, dacă mă întreba cineva atunci, să prefer viața lui decât pe cea a mamei mele. Atât de rănită am fost de situația asta. Aș fi fost în stare să șterg totul cu buretele și să muncesc toată viața pentru omul ăsta. Pentru că la un moment dat, în cele în cele 25 de zile de spitalizare i-au amputat un picior și după ce i l-au amputat n-am mai stat să aștept să văd,  trăiește nu trăiește, am început să le scriu tuturor care au fundații de genul ăsta, pentru proteze și așa mai departe și aș fi fost în stare să muncesc o viață întreagă ca să pot să îl ajut. A fost un șoc, a fost ceva...efectiv dacă mă întrebai unde sunt, cine sunt, cum mă cheamă...nu mai știam. Atunci au pornit cele mai rele atacuri de panică.”,  a precizat artista.

Citește și: “După divorț nu m-am îngrășat din cauza stresului, ci am sărbătorit”: De ce s-a îngrășat Oana Radu, de fapt, după divorțul de Cătălin Dobrescu

Totuși, Oana Radu a avut tăria să margă înainte și să încerce să depășească acele clipe, chiar dacă acest lucru a marcat-o pe viață. Astfel, artista a demonstrat încă odată cât de puternică este indiferent cât de dură a fost viața pentru ea.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.