„M-am simțit din nou foarte prost”. Larisa a retrăit experiența neplăcută din sezonul 2! Blondina a fost prinsă la mijloc între doi băieți

Autor: Lavinia Medrea

Larisa, prinsă între Bogdan și Ștefan

Sursa: Captură KANAL D

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa a mărturisit că a fost pusă într-o situație neplăcută.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa a vorbit despre situația neplăcută în care a fost pusă. 

Larisa a retrăit experiența neplăcută din sezonul 2

Larisa a declarat astăzi că s-a simțit prost din cauza situației cu dansul, respectiv că a fost invitată la dans de Bogdan în timp ce stătea la masă cu Ștefan.

Citește și: ”Mai nou mă apucam să las bilețele” Antoni, reacție nervoasă după ce băieții de la ”Casa iubirii” au găsit un mesaj cu privire la Larisa

„M-am simțit din nou foarte prost, am mai fost în situația asta”, a spus Larisa, referindu-se la situația din sezonul 2, cu Antoni și George.

„A fost o situație în care nici eu n-am vrut să mă pun, nici pe tine n-am vrut să te pun.

Asta vreau să înțelegi”
, a spus Bogdan.

Citește și: Cum a fost surprins Radu de la ”Casa iubirii” în miez de noapte: ”Eu la 12 noaptea”. Fanii nu se așteptau la așa ceva

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eram la masă și discutam cu Ștefan și dintr-o dată coboară Bogdan, mă invită la dans și mă gândesc că nu e frumos să refuz băiatul care a coborât să danseze special cu mine, dar în niciun caz nu e frumos să mă ridic de la masa la care vorbeam cu Ștefan”, a declarat Larisa.

Larisa îl compătimește pe Bogdan

Cu toate că s-a simțit prinsă cu ușa între doi băieți, Larisa regretă că Bogdan a fost afectat de situația creată cu invitația la dans, ba chiar în timp ce blondina vorbea concurentul avea lacrimi în ochi.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Larisa cum se simte după ce situația s-a lămurit, iar Larisa a mărturisit că este mai bine acum.

„Puțin mai bine, îmi pare rău să-l văd pe Bogdan atât de afectat, știu cu siguranță că și Ștefan a fost supărat doar că la momentul respectiv am avut încredere în faptul că Ștefan o să înțeleagă”, a declarat Larisa.

Problema a fost foarte simplă: Larisa știa că fie că-l refuză pe Bogdan, fie că pleacă de la masa la care stătea cu Ștefan, unul dintre ei se va supăra, așa că a încercat să găsească o modalitate de a-i împăca pe amândoi dar nu a reușit.