„M-am simțit marginalizată”. Sanda Ladoși, dezvăluiri surprinzătoare despre ”afacerea” Eurovision. Ce se întâmpla, de fapt, în culise

Autor: Diana Bostan
Sanda Ladoși dezamăgită de organizatorii Eurovision
Sursa: Captură Kanal D

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, 10 martie, Sanda Ladoși a făcut o serie de dezvăluiri incendiare în ceea ce privește contribuția României în cadrul concursului Eurovision.

Sanda Ladoși, o artistă cu un succes notabil în industria muzicală românească, a câștigat selecția națională pentru participarea la concursul Eurovision din anul 2004, care a avut loc la Istanbul. Cu piesa "I Admit", artista a reușit să impresioneze publicul și juriul, câștigând dreptul de a reprezenta România la prestigiosul eveniment muzical european. Cu toate acestea, la finalul competiției, Sanda Ladoși a ocupat locul 18, acumulând un total de 18 puncte. 

Sanda Ladoși este dezamăgită de modul în care România este tratată în cadrul Eurovision

La acea vreme, Sanda Ladoși a dezvăluit faptul că delegația României a fost complet ignorată la interviuri și că s-a simțit sabotată pe scena. Un alt episod neplăcut a avut loc în anul 2023, atunci când artista era membră în comisia de jurizare, atunci când organizatorii Eurovision au decis să scoată România si alte cinci țări din comisia de votare.

Artista s-a arătat revoltată, menționând faptul că aceste țări au fost excluse de la vot pentru ca Ucraina să câștige.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sanda Ladoși a fost întrebată de importanța României în cadrul acestei competiții. Artista susține că s-a simțit marginalizată în cadrul competiției și nu înțelege de ce. Chiar și așa, Sanda Ladoși este sigură de faptul că România are mulți artiști talentați și că trebuie să participăm indiferent de rezultat.

Citește și: Ce fel de mamă este Sanda Ladoși pentru cei doi copii adolescenți pe care îi are. Chinurile prin care a trecut pentru a rămâne însărcinată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

“Eu m-am simțim marginalizată deoarece în momentul în care televiziunile veneau să-ți ia interviu, mereu se opreau la cabina României și nu am să înțeleg de ce. Noi care eram inițial favoriți la pariuri și-n discuțiile inițiale, ulterior nu am fost nicăieri invitați. Pe scenă, nu doar noi și Malta, am fost pur și simplu abrutizați”, a spus Sanda Ladoși, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Care sunt șansele României la Eurovision

Sanda Ladoși a mărturisit că România nu este de umplutură în cadrul acestui concurs muzical, însă și Eurovisionul, ca multe alte competiții, este o afacere.

Artista a evidențiat importanța participării României la concursul Eurovision, subliniind că țara are numeroși artiști talentați care merită să fie reprezentați la nivel internațional. Conform artistei, participarea la astfel de competiții ar trebui să fie considerată ca o oportunitate de a evidenția potențialul artistic al țării.

Citește și: Sanda Ladoși, legendă vie a muzicii românești, vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

”România nu este neapărat de umplutură, noi avem foarte mulți artiști talentați și consider că este un concurs la care trebuie să participăm, trebuie să fim prezenți, trebuie să participăm, să existăm. Atât Eurovision, ca și multe alte competiții, este un business.” , a mai spus Sanda Ladoși.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.