''M-am topit!'' Ștefania sau Bianca, care va fi alegerea lui Cosmin? Tânărul a făcut dezvăluiri inedite despre cele două concurente

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 1 februarie, la Kanal D.

Cosmin a făcut dezvăluiri inedite despre Ștefania sau Bianca. Iată ce a declarat tânărul despre cele două concurente!

Citește și: ''Să te încălzești și pe mine să mă topești!" Larisa îl surprinde pe Robert. Ce au discutat cei doi în Camera Roșie

Ștefania sau Bianca, care va fi alegerea lui Cosmin? 

În ediția de joi, 1 februarie, a emisiunii Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică și optimistă, pe lângă momentele tensionate.

Astăzi, telespectatorii competiției au putut observa noi apropieri între Cosmin, Ștefania și Bianca. 

Cosmin a avut parte de două întâlniri în camera roșie cu Ștefania și Bianca, unde au mai descoperit detalii unii despre alții.

În cadrul ediției de joi, frumoasa prezentatoare a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea, i-a cerut lui Cosmin să spună cu cine s-a simțit mai bine în camera roșie. Însă, concurentul nu a vrut să facă o “departajare” între Ștefania și Bianca.

Acesta rămâne în așteptare: “Nu vreau să dau un verdict! Mi-au plăcut amândouă, m-am bucurat pentru ambele discuții, m-am simțit bine cu ambele. Încă nu am o concluzie. ”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Încă de la începutul sezonului trei, Cosmin a mărturisit că își dorește ca partenera lui să fie și gospodină.

Astfel, Ștefania și Bianca au încercat să-l impresioneze pe concurent.

''Îmi place ca o fată să fie gospodină! Am apreciat gestul. Mi-a plăcut foarte mult! M-am topit! E un gest foarte frumos când cineva îți pregătește ceva'', a spus Cosmin.

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre Cosmin și Ștefania, dar și relația dintre Cosmin și Bianca. 

Rămâne de văzut cum va decurge relația dintre cei doi concurenți.

Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D! 

Citește și: "Mi-ai stârnit interesul!" Patrick, atras de Larisa! Robert și Virginia vor fierbe de gelozie! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, vineri, 2 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Pentru a vedea ce s-a mai întâmplat între Cosmin și cele două concurente din Casa iubirii, urmăriți materialul video de mai jos!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?