„M-aș fi simțit ca și cum Robert e soțul meu și sunt cu amândoi”. Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2024, 15:07

Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Sursa: Captură YouTube

În ediția de vineri, 9 februarie 2024, a emisiunii „Casa Iubirii”, Larisa și Patrick au avut parte de câteva interacțiuni ce l-au deranjat pe Robert.

În ediția de vineri, 9 februarie 2024, a emisiunii „Casa Iubirii”, Julia, Larisa, Patrick și Cosmin au mers în camera roșie, iar gesturile tandre dintre Patrick și Larisa i-au pe gânduri pe telespectatori, dar și pe concurenți, în special pe Robert. Concurenții au scos în evidență zâmbetul ce nu se ștergea de pe fața Larisei, dar și pupicul pe care Patrick i l-a dat acesteia pe obraz. 

Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Tensiunile au atins cote maxime în ediția de vineri a emisiunii „Casa Iubirii”, atunci când Julia, Larisa, Patrick și Cosmin au mers în camera roșie, iar gesturile tandre ale lui Patrick, alături de zâmbetul molipsitor de pe buzele Larisei l-au pus pe gânduri pe Robert. Toți concurenții au putut vedea interacțiunile dintre Patrick și Larisa, iar Robert nu a putut să își ascundă gelozia. 

În ediția de sâmbătă a emisiunii „Casa Iubirii”, Patrick și Larisa au discutat mai multe detalii legate de conexiunea pe care au stabilit-o, iar din această conversați nu a putut să lipsească Robert, ce a dat de înțeles că Patrick are un interes pentru care se apropie de inima Larisei. În apărarea lui a venit, Julia, ce a punctat că Patrick a susținut încă de la începutul competiției că lui i se pot aprinde călcâiele foarte rapid după o fată, acesta fiind un motiv pentru apropierea dintre el și Larisa.

Citește și: „În ochii tăi am văzut o viață în doi”. Cosmin, îndrăgostit până peste cap de Ștefania! Postarea emoționantă care l-a dat de gol

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În cadrul discuției dintre Larisa, Robert și Patrick, tânăra a spus că ar repeta experiența, dorindu-și să se cunoască mai bine cu Patrick. „M-aș fi simțit ca și cum Robert e soțul meu și sunt cu amândoi”, a fost răspunsul fetei atunci când Patrick a întrebat-o dacă ar fi acceptat ca Robert să meargă să o salute atunci când se aflau în camera roșie.

Patrick a uitat-o pe Virginia

Patrick și-a declarat încă de la începutul emisiunii interesul pentru Virginia, însă sentimentele lui s-au schimbat în ultima perioadă, în care Larisa i-a atras atenția. Patrick a susținut încă de la începutul emisiunii că sentimentele lui pentru o anumită fată sunt foarte trecătoare, fiindu-i ușor să găsească o altă persoană care să îl atragă, motiv pentru care acesta a trecut de la simpatizarea Virginiei, la atracția pentru Larisa.

Băiatul trebuie însă să se lupte pentru inima Larisei cu Robert.

„În primul rând, vreau să vă spun că amândouă sunteți extraordinar de frumoase, asta ca să lămuresc un aspect. Datorită faptul că cu Virginia cumva am concluzionat că nu avem chimia de care aveam nevoie pe plan amoros, spun PASS, iar Larisei îi spun SMASH, deoarece încă nu știm dacă nu aveam chimie. Repet, amândouă sunteți extraordinar de frumoase, dar SMASH-ul este la Larisa. Îmi pare rău, Virginia.”,  a spus Patrick, atunci când a decis să oprească cunoașterea cu Virginia, potrivit wowbiz.ro