“M-aș speria foarte tare să aud că avem gemeni, îmi este puțin frică” Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii” au făcut marele anunț după împăcare

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 aug 2023, 15:30

Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Ionuț Stoica

Larisa și Ionuț, foștii concurenți ”Casa Iubirii”, sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor.

Ionuț și Larisa au fost invitați în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii”, acolo unde au vorbit despre cum merge relația lor și ce planuri de viitor au.

Larisa și Ionuț se gândesc deja la copii

Cei doi îndrăgostiți și-ar dori copii, însă nu se grăbesc și vor ca toate lucrurile să vină la timpul lor. Cu toate acestea, Ionuț ar fi destul de speriat dacă ar afla că Larisa este însărcinată cu gemeni.

Citește și: Momente de panică și îngrijorare în Casa iubirii! Lorena va izbucni în lacrimi și va acuza o stare generală de rău! „Nu pot să mă ridic!” Aflați ce se va întâmpla marți, 29 august, de la ora 10:00 și 16:30

„Bine, m-aș speria puțin să aud că avem gemeni. Îmi era puțin teamă și am făcut o chestie cu Larisa și cu părinții.

Cu o verighetă și o ață și îți arată câți copii vei avea cu persoana de lângă tine. A apărut că avem un băiețel și apoi o fetiță”
, a povestit Ionuț.

Citește și: Moise, primele momente dificile în Casa iubirii! Tânărul a izbucnit în lacrimi! Iată ce anume l-a adus în această stare și ce discuție a purtat cu Robert și George în grădina

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ionuț a mărturisit faptul că Larisa are foarte mare grijă de el și apreciază mult acest lucru la ea. Fostul concurent a dezvăluit că se simte prețuit atunci când este alături de ea. Ionuț se înțelege extrem de bine și cu părinții Larisei: „Mama ei îmi trimite zacuscă, murături, știe că îmi plac castraveții murați și îmi trimite”.

Larisa susține că ea și Dori s-au schimbat extrem de mult după emisiune

Dacă atunci când au pășit în „Casa Iubirii”, Larisa și Dori se îmbrăcau la fel și ieșeau în evidență, acum cele două au adoptat un alt stil vestimentar. Cele două surori nu au rupt complet legătura, însă fiecare are viața ei acum.

Citește și: „Ești o bârfitoare fără curaj!”. Bianca și Larisa ajung la cuțite! Aflați care este motivul într-un nou episod din „Casa iubirii” de luni, 28 august, de la orele 10:00 și 16:30

Relația dintre mine și Dori este diferită față de relația mea cu el. Ne îmbrăcăm diferit, e o chestie pe care trebuia să o facem de mult, când ai un iubit te schimbi. Dar vorbim foarte mult și cu Dori, ieșim împreună”, a povestit Larisa.

Larisa a mai dezvăluit faptul că Dori a fost mereu de partea lui Ionuț și a simțit mereu că cei doi vor fi împreună.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?