„Mă bag acum la casting”. Cristina, dezvăluiri bombă despre revenirea în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Ce băiat se află în vizorul fostei concurente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 09 feb 2024, 14:45

Cristina de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Cristina Maria.dn

Cristina de la ”Casa iubirii” și-a pus fanii pe jar cu ultimele sale afirmații. Una dintre finalistele celui de-al doilea sezon a vorbit despre o posibilă revenire în cadrul show-ului matrimonial.

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, Cristina, nu vrea să mai audă de Radu, fiind gata pentru un nou început. Tânăra a revenit în atenția urmăritorilor săi după o scurtă pauză de la rețelele de socializare.

Cristina de la ”Casa iubirii” a trecut peste relația cu Radu

Șatena și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi și le-a dezvăluit faptul că se bucură de timpul liber pe care îl are și că se concentrează pe proiectele sale, dar și pe facultate.

Fosta concurentă este singură, dar nu vrea să mai audă de Radu, cei doi fiind asociați pe tot parcursul sezonului doi al emisiunii ”Casa iubirii”, povestea lor de dragoste ținând telespectatorii în suspans.

Deși s-au sărutat în marea finală, iar fanii au crezut că cei doi vor forma un cuplu, Cristina a luat o decizie neașteptată. Fosta concurentă a decis că vrea să rămână singură și că nu este pregătită pentru o relație cu Radu.

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii”, din nou împreună: „Sunetul plăcerii”. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Cristina a luat o pauză de la rețelele de socializare, fiind ocupată cu examenele de la facultate, însă fosta concurentă a dezvăluit că acum așteaptă notele, motiv pentru care a avut timp să intre live cu susținătorii săi. Șatena a vrut să clarifice lucrurile și-n privința lui Radu, despre care a spus că nu vrea să mai audă nimic.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”Acum sunt super bine, sunt liniștită, am terminat cu examenele, aștept notele, fără restanțe, de aia am decis să intru cu voi live, mi-a fost foarte dor de voi.

Referitor la Radu...s -a încheiat și nu vreau să mai zic ceva de el”,  a spus Cristina într-un live pe TikTok, potrivit WOWbiz.ro.

Ce spune Cristina despre revenirea în ”Casa iubirii”

Fiind complet vindecată, Cristina a luat în calcul și o posibilă revenirea în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Șatena a fost asaltată cu zeci de întrebări legate de acest subiect, iar aceasta a oferit și un răspuns.

Cristina și-a ținut fanii pe jar și a glumit cu faptul că va reveni în cel de-al treilea sezon, ba chiar că este pe punctul de a se înscrie la casting. Totul a fost însă doar o glumă, fosta concurentă dezvăluind faptul că are alte priorități în acest moment și că nu se va întoarce în casă.

”Mă vreți în sezonul trei?...

Lumea mă vrea în ”Casa iubirii”, mă bag acum la casting(...) Nu intru în sezonul trei”,  a mai spus aceasta.

Citește și: „Nu am bani, nu îmi mai cereți” Radu de la Casa Iubirii, asaltat de mesaje în mediul online. Fostul concurent spune că lumea îi cere bani cu împrumut

Fosta concurentă a dezvăluit faptul că se mai gândește la Patrick, acesta fiind încă în vizorul ei, dar că îl vede ca pe un simplu prieten. Cât despre ceilalți băieți, fosta concurentă nu a vrut să-și dea cu părerea, mărturisind că nu a văzut prea multe secvențe cu noii concurenți.

”Astăzi am prins o secvență foarte scurtă.  Eu nu vreau să-mi dau cu părerea de nimeni de acolo (nr. întrebată fiind de Virginia). Dar eu mă gândesc frățește, prietenește la el (nr. la Patrick) și îi doresc tot binele, bineînțeles, după emisiune o să mai ținem legătura. Și la Larisa și la Julia mă gândesc, să își găsească iubirea, succes”,  a mai spus Cristina pe live.