“Ma bat cu crengi pe corp ca sa suport sauna fierbinte si apoi ma arunc in zapada!” Afla ce cantaret a spus asta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:51

Catalin Josan, cantaretul din Chisinau care a realizat o piesa cu Iuliana Puschila, face des naveta Romania – Moldova. E drept ca merge sa-si vada familia, insa nu doar pentru acest lucru.

Catalin Josan, cantaretul din Chisinau care a realizat o piesa cu Iuliana Puschila, face des naveta Romania – Moldova. E drept ca merge sa-si vada familia, insa nu doar pentru acest lucru.

Solistul adora sa faca sauna si la noi inca n-a gasit ceea ce isi doreste. “Imi place tare mult sa fac sauna. La noi, la Chisinau, asta e un trend. De cate ori merg acolo, nu ratez sauna.
Intai ma bat cu o matura din crengi ca sa suport mai bine sauna fierbinte si apoi ma arunc in zapada. Asa se face la noi”
, a declarat Catalin Josan pentru WOWbiz.ro.

Si daca tot a vorbit despre cum se intretine, tanarul ne-a povestit cum l-a invatat mama lui sa se dea cu creme. “Eu nu ma pot ingrasa, am incercat. Am pus doua kilograme si nu stiu unde au disparut.
Sport nu prea fac. Pe fata in schimb ma dau cu creme pentru ca mi se usuca tenul. M-a invatat mama sa folosesc niste crème hidratante, ea mi le-a cumparat si am inceput sa ma dau ca sa nu ma ridez”
, ne-a mai spus artistul. (G.G.)
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Taguri: