„Mă bazez doar pe Dumnezeu”. Cum arată mâinile Danei Roba, la aproximativ două luni de când a fost la doar un pas de a-și pierde viața din cauza fostului soț

Author: Andreea Buinoschi

Dana Roba are nevoie de o lungă perioadă de recuperare

Sursa: Instagram

În urmă cu aproximativ două luni, Dana Roba a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce fostul ei soț, Daniel Balaciu, a bătut-o cu bestialitate, lovind-o chiar și în cap cu un ciocan, despre care aceasta spune că a fost cumpărat pentru acest lucru.

Dana Roba a fost la doar un pas de a muri, după ce Daniel Balaciu, fostul ei soț și tatăl celor două fete pe care le are, a bătut-o cu bestialitate. Acesta nu a lovit-o doar în cap, ci și în alte părți ale corpului, inclusiv la nivelul mâinilor, lucru ce nu îi mai permite să lucreze așa cum o făcea înainte.

Cum arată mâinile Danei Roba, la aproximativ două luni de la scandal

Dana Roba a suferit răni fizice extrem de puternice din cauza loviturilor primite din partea lui Daniel Balaciu și are nevoie de o lungă perioadă de recuperare, dar și de diverse proceduri și de mai multe operații. 

Ieri, 17 iulie, Dana Roba și-a făcut o ecografie la nivelul mâinilor, după ce medicii i-au scos bandajele. Starea lor nu este una deloc bună, iar aceasta, care profesează ca make-up artist, nu poate să mai lucreze ca în trecut, până când nu își va putea folosi mâinile așa cum trebuie.

Citește și: „Am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi”. Cum justifică Daniel Balaciu momentul în care a atacat-o pe Dana Roba cu ciocanul

„Așa arată mâinile mele în prezent. Fotografiile sunt făcute acum o oră. Mă bazez doar pe Dumnezeu, știu că El mă va vindeca în totalitate”, a fost mesajul postat de Dana Roba, alături de cele două fotografii cu mâinile sale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dana Roba a început ședințele de recuperare

Dana Roba nu are nevoie doar de operații, ci are nevoie și de ședințe de recuperare, pentru a se face bine cât mai repede și pentru a putea să muncească. Durerile cu care se confruntă inclusiv la nivelul mâinilor sunt de nedescris, dar este încrezătoare că, în curând, se va face bine.

„Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine. Astăzi (n.r. 17 iulie), am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie”,  a anunțat aceasta, mulțumind, de asemenea, pentru tot ajutorul pe care l-a primit până acum.

Peste ceva timp, urmează ca Dana Roba și Daniel Balaciu să se prezinte în sala de judecată. Deși situația este una extrem de dificilă pentru ea și nu îi face bine să îl vadă pe cel care aproape i-a luat viața, Dana Roba are o întrebare

pe care își dorește să i-o adreseze. 

Nu știu ce face Daniel și nici nu vreau să știu multe despre el, pentru că nu vreau să vorbesc cu el. Dacă o să schimb vreo replică cu el sau o să îi adresez vreo întrebare, o să fie doar în sala de judecată, în fața judecătorului și atât. Poate acolo o să răspundă.

Citește și: Problemele nu se mai termină pentru Dana Roba! Vedeta a cerut din nou ajutorul fanilor ei: „Tratamentul meu”

Am o întrebare pregătită pentru când o să ne vedem la proces și vreau să îl întreb dacă, atunci când s-a întâmplat totul, el s-a gândit, măcar o clipă, că își lasă fetele fără mamă? Atât vreau să știu de la el, nimic altceva”, a mărturisit aceasta, conform click.ro.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?